Dagens spilforslag og odds: Brøndby kommer tilbage på sejrskurs!

Kamp: Brøndby IF vs FC Nordsjælland

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 2,05

Units: 2/5

Spilstop: 15 september kl. 18:00

Bookmaker: Unibet

 

Følg spilforslaget nu

 

I søndagens Superligarunde, skal Brøndby hjemme møde FC Nordsjælland. Det er nummer fire og fem i ligaen som mødes, og det er da også to hold som er meget lige indtil videre. Begge har 13 point, og kun et mål skiller deres måltotal, hvor BIF har en målscore på 13-11, og FCN 14-11. Brøndby har tabt de seneste to kampe i Superligaen, men har forstærket sig markant op til transfervinduets lukning. Desuden har BIF heller ikke tabt til FCN i deres seneste syv indbyrdes opgør.

Det er faktisk blevet til hele fem sejre, og to uafgjorte resultater mod FCN. Foruden de nyindkøbte spillede, har Brøndby skrevet kontrakt med Andreas Maxsø som var fritstillet og blev anskaffet kvit og frit. Derudover er også Hany Mukhtar ved, at være i fulde omdrejninger efter både små og store skader. Det tegner godt for Brøndby i den kommende tid, og hos bookmakeren Unibet kan du få odds 2,05 for en BIF sejr.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Som nævnt er der blevet handlet heftigt ind, på det seneste i Brøndby. Maxsø er hentet ind til midterforsvaret, men også Sigurd Rosted er kommet til for at styrke defensiven. Som om det ikke var nok, er også en gammel kending tilbage i Brøndby. Svenskeren Johan Larsson er nemlig hentet ind fra franske Guingamp, hvor han aldrig fik sit gennembrud. I Brøndby havde han uomtvisteligt sin bedste tid, som en utrolig offensiv højreback og det håber BIF på at se igen. Endelig er også Samuel Mraz hentet ind til angrebet, og han har skrevet en lang kontrakt med BIF. Så selvom han er lidt af et ubeskrevet blad, er han bestemt en spiller Brøndby forventer sig meget af.

Stammen på Brøndby holdet er der ikke blevet pillet ved, selvom der var mange rygter om anfører Kamil Wilczek skulle sælges. Med syv mål er han topscorer i Superligaen, og hver gang han går på banen er han garant for mål. Længere nede på midtbanen er Dominik Kaiser for alvor ved, at etablere sig som en meget dominant midtbane general og han fører an med fight og kampgejst.

Som altid har FCN solgt ud af talentmassen, men de nye talenter lader stadig lidt vente på sig. De kan komme i løbet af sæsonen, men imod et så forstærket BIF mandskab, tror vi de kommer til kort!

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder over FC Nordsjælland i aftenens Superligaopgør, til odds 2,05 hos bookmakeren Unibet.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund