Dagens spilforslag og odds: Barcelona får ny storsejr!

Kamp: FC Barcelona vs Villareal

Spilforslag: FC Barcelona vinder med mindst 2 mål

Odds: 1,81

Units: 4/5

Spilstop: 24 september kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget nu

 

I den spanske La Liga, tager FC Barcelona på hjemmebane imod Villareal i sjette spillerunde. Sidst disse to hold mødtes, endte en vild kamp med vanvittige 4-4. Det er dog ikke forventet, at vi får en gentagelse i aften af det resultat. Barcelona har været tydeligt mærket, af skaderne til Luis Suarez og troldmanden Lionel Messi, som dog begge nu er tilbage på holdet. Og det betyder uomtvisteligt, at Villareal får det rigtig svært i aften.

For selvom Barcelona har fået en skuffende start på ligaen i denne sæson, så har de ikke skuffet på hjemmebane. Her er det blevet til to storsejre, på 5-2 over så stærke modstandere som Betis og Valencia. Og mod dagens modstander har Barcelona da også for vane, at vinde med minimum to mål. Hvilket de med undtagelse af 4-4 opgøret har gjort fire gange forinden. Hos Bet365 kan du få odds 1,81, hvis Barcelona igen tager en storsejr og det tror vi på.

 

Derfor vinder Barcelona stort

Som altid har Barcelona en frygtindgydende offensiv, ledt an af Lionel Messi. Han har dog været skadet og er først for alvor ved, at spille sig i kampform igen. Desværre for Villareal kan de blive modtageren, af en målsulten lille argentiner der vil sparke sin sæson i gang målmæssigt. Udover Messi har den catalanske klub også, den målfarlige angriber Luis Suarez på holdet. Selvom han over de seneste sæsoner er dalet en smule i ligascoringer, har han stadig et snit der vil gøre de fleste misundelige. Barcelonas store sommerindkøb er dog franske Antonie Griezmann, som endelig skiftede til klubben efter flere års flirten. Han har allerede kvitteret med to mål og to assists, og der er helt sikkert meget mere i vente fra superstjernen.

Hos Barcelona er de dog også kendt for, at give de unge talenter chancen. I år er ingen undtagelse, og især to angribere har grebet muligheden. 21-årige spanske Carles Perez har været med i alle fem opgør Barcelona har spillet i ligaen, og har også nettet et enkelt mål og lagt op til yderligere to. Men det er supertalentet Anssumane Fati der har fået hele verden til, at spærre øjenene op for hans kvaliteter på fodboldbanen. Blot 16 år gammel er han i gang med et vanvittigt gennembrud, og har allerede garnet to gange og lavet en assist. Barcelona har simpelthen for meget offensiv power til, at vi tror på Villareal kan holde dem tilbage!

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Barcelona vinder med minimum 2 mål over Villareal i aftenens La Liga opgør, til odds 1,81 hos bookmakeren Bet365.

 

Følg spilforslaget nu