Dagens spilforslag og odds: Apoel vs Ajax bliver målrig!

 

Kamp: Apoel vs Ajax Amsterdam

Spilforslag: Der bliver minimum scoret 3 mål i kampen

Odds: 1,67

Units: 3/5

Spilstop: 20 august kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget nu

 

I denne runde af kvalifikationen til det forjættede land i Champions League, skal Apoel på hjemmebane møde Ajax Amsterdam. Det er samtidig et opgør mellem to mandskaber, som laver rigtigt mange mål, hvor især Ajax bomber løs for tiden. I den hjemlige liga i Holland har de spillet tre kampe, hvor der er blevet scoret henholdsvis fire og to gange fem mål i opgørene. Vældigt imponerende er det også, at Ajax selv står for de 11 af disse mål. Det hollandske mandskab er altså fulde af mål.

Det samme gælder til dels hjemmeholdet Apoel, som i deres hidtidige fire kampe har lavet syv mål. Vigtigt er det dog at notere sig, at med Ajax som storfavoritter forventes det, at Apoel får svært ved at holde dem fra scoringer. Hvis Ajax får bare en enkelt kasse, er Apoel presset til at komme frem på banen. Hos bookmakeren Betfair kan du spille over 2,5 mål til odds 1,67. Det er mere end godkendt i vores bog, især med tanke på den målrige start på sæsonen Ajax har fået!

 

Derfor kommer der minimum tre mål i kampen

Som skrevet er det tale om to mandskaber, som ved hvor målet står. I dette første opgør som foregår på Apoels hjemmebane, er det ikke svært at forestille sig Ajax kan få et mål. De er ret store favoritter til, at vinde kampen og et udebanemål vil sætte stor pres på Apoel. Det er på deres hjemmebane, at de skal skabe et godt udgangspunkt, så de vil ikke stille sig tilfredse med et smalt nederlag. Hos Apoel har de også en del målfarlige folk, endda nogle velkendte navne som har været i Superligaen. Pavlovic og Vincenti er de primære måltrusler, men også Matic og Al-Tamari kan lave mål.

Hos Ajax har de rutinerede Huntelaar, som har taget over for Dolberg der rygtes videre i karrieren, samt Ziyech som allerede har lavet flere mål. Men det er superstjernen Dusan Tadic, som Apoel skal holde mest øje med. Han er allerede oppe på fem sæsonmål, og man kan godt forvente han bomber videre igen i aften!

Vi tror på, at Ajax fortsætter Champions League sporet med målrige affærer. Præcis som tilfældet var, da de på meget imponerende vis slog PAOK ud i forrige runde. Hvor det blev til en samlet sejr på 5-4, efter henholdsvis 2-2 og 3-2 til Ajax.

Dagens spilforslag lyder hermed: Der bliver scoret over 2 mål Champions League opgøret imellem Apoel og Ajax Amsterdam, til odds 1,67 hos bookmakeren Betfair.

 

Følg spilforslaget nu

 

Bookmakeren betfairs officielle logo