Kamp: Aalborg vs Silkeborg

Spilforslag: Aalborg vinder kampen

Odds: 1,65

Units: 3/5

Spilstop: 29 juli kl. 19:00

Bookmaker: Unibet

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

I mandagens aftenkamp står Aalborg overfor nyoprykkede Silkeborg. Det er et opgør mellem to mandskaber, der stadig leder efter sin første sejr i Superligaen. Silkeborg har fået en horribel start på livet i den bedste danske liga, med to 0-3 nederlag. De ligner ikke for alvor et hold, der kan hamle op med de mere etablerede hold i Superligaen. Specielt i forsvaret har Silkeborg været rystende usikre, og det burde et rutineret hold som Aab kunne udnytte.

Hjemmeholdet Aab er til trods for, at de ligeledes leder efter den første sejr i sæsonen storfavoritter. I sæsonåbneren blev de overrumplet, af et godt spillende Lyngby hold og tabte 0-2. I sidste runde så Aab dog helt forvandlet ud, og burde have fået de tre point i 1-1 kampen mod Sønderjyske. Derfor tror vi da også på, at Aab sikrer sig sejren over svage Silkeborg. Og hos bookmakeren Unibet kan du få det flotte odds 1,65, hvis Aab tager den forventede sejr.

 

Derfor vinder Aalborg over Silkeborg

Som skrevet virker Silkeborgs forsvar alt andet end sikkert. Læg dertil, at offensiven slet ikke er kommet igang. Det tegner allerede et tydeligt tegn af, at Silkeborg måske skal forvente en lang sæson, hvor nedrykningen truer. Silkeborg spiller egentlig bolden fint rundt på banen, og det ser da også flot ud. Men det sidste punch mangler, og så betyder det intet, at man har meget boldbesiddelse. Ronnie Schwartz skal også til, at finde målstøvlerne frem fra oprykningssæsonen. Vi tror dog ikke, at det bliver i aftenens kamp imod Aab.

Aab har en masse gode offensive spillere, samt stjernen Lucas Andersen. Foruden Andersen, er Kasper Kusk og Tom van Weert to af de spillere, som skal gøre livet surt for Silkeborg. Specielt Kusk kan komme til, at få en nøglerolle i kampen. Da han med stor sandsynlighed vil komme til, at stå overfor Silkeborgs Frederik Alves. Og netop Alves har haft det svært i de hidtidige kampe. Kusk kan altså godt komme til, at gå hen og løbe om hjørner med norske Alves.

Lucas Andersen er den ubetingede stjerne på Aab holdet, og efter han fik sæsonens første mål i forrige kamp. Kan vi godt forvente, at se en motiveret Andersen der vil jagte sæsonens andet mål. Men endnu vigtigere, vil han sammen med Aab jagte sæsonens første sejr, imod nedrykningskandidaterne fra Silkeborg.

Dagens spilforslag lyder hermed: Aalborg vinder over Silkeborg i aftenens kamp i den danske Superliga, til odds 1,65 hos bookmakeren Unibet.

 

Unibet Følg spilforslaget nu

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund