Dagens spilforslag – Esbjerg vinder DM

Kamp: Odense Håndbold – Team Esbjerg

Spilforslag: Team Esbjerg vinder kampen

Odds: 1,93

Spilstop: 31. maj kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så skal mesterskabet afgøres i DM-finalen i kvindehåndbold. Den står 1-1 efter de to første kampe mellem Esbjerg og Odense, dermed skal Danmarksmesteren findes i tredje kamp, som spilles i Odense.

Fynboerne lagde ud med at vinde første opgør med 31-27 kamp til fynboerne. Seriens andet opgør blev spillet i Vestjylland, hvor Esbjerg slog igen ved at banke Odense med 35-28.

Her fik Esbjerg rettet op på flere af de fejl, som de begik i første kamp. Vi regner da også med, at det momentum, som de har fra anden kamp, vil bære dem mod DM-guldet.

 

Derfor vinder Team Esbjerg kampen

Som nævnt havde Team Esbjerg det svært på nogle punkter i det første opgør mellem de to hold. Her havde de især svært ved at holde styr på Odenses Mie Højlund, som leverede hele 12 af odenseanernes kasser.

De lignede en ny storkamp fra hendes side, da hun i Esbjerg bragte Odense på 2-1. Derefter blev der dog lukket ned for hende, og det blev ikke til flere scoringer i første halvleg fra den danske landsholdsspiller. Hun fik faktisk blot scoret yderligere én gang i resten af kampen.

Holdene fulgtes pænt af gennem det meste af første halvleg, men mod slutningen begyndte Esbjerg at trække fra. Da der blev kaldt til pause havde vestjyderne opbygget en solid føring på fire mål.

Kampens helt store profil set med Esbjerg-øjne var Henny Ella Reistad. Den norske back leverede hele ti scoringer og var dermed en stærkt afgørende faktor.

Nu handler det for Esbjerg om at holde fast i de ting, som man lykkedes med i andet opgør. Vi mener dog, at deres momentum ender med at sikre dem DM-titlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Team Esbjerg vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.