Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Burton Albion vs Liverpool (EFL Cup)

Vi spiller: Liverpool & begge hold scorer: Odds 3.00 (set hos bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 23/8-2016 kl. 20.45

TV: Kampen vises på 6’eren

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Liverpool får kamp til stregen

Der er fuld program i EFL Cup (English Football League Cup, tidligere Capital One Cup) i denne uge, hvor flere Premier League-mandskaber skal i kamp. Tirsdag d. 23. august skal Liverpool på udebane mod Burton Albion, og du kan se kampen på 6’eren med kampstart kl. 20.45.

Burton er oprykkere til Championship (den næstbedste række) i denne sæson, hvor man efter fire spillerunder indtager en 18. plads i tabellen.

To nederlag i de to første kampe kunne vidne om en hård sæson for oprykkerne, men det er værd at hæfte sig ved, at Burton kun tabte 4-3 ude til Nottingham Forest og dernæst 1-2 hjemme mod Bristol City. De to seneste kampe er endt med en 3-1 sejr hjemme over Sheffield Wednesday og 2-2 ude mod Blackburn.

Burton spiller altså nogle målrige kampe, og er på ingen måder et dårligt hold. Vores forventning er, at Burton manager Nigel Clough blæser til angreb i aften på Pirelli Stadium og forsøger at overraske Liverpool med aggressivt spil fra første fløjt.

Liverpool forventes desuden at stille med en stor del reserver, som det ofte sker i den engelske liga cup, når Premier League-mandskaber møder undertippede hold fra lavere rækker, og det kan åbne op for et tættere opgør, end mange sikkert forventer. Blandt dem der spås en plads på holdet i aften, er den bare 17-årige højreback Trent Alexander-Arnold samt Joel Matip, Marko Grujic, Emre Can, Kevin Stewart, Lazar Markovic og Divock Origi. Hvorvidt Klopp benytter sig af disse, er dog endnu uvist.

Vi tror, begge hold kommer på måltavlen i aften, men vi forventer også at Liverpool kan afgøre sagerne til egen fordel. Klopp har brug for en sejr til at komme tilbage på sporet efter 2-0 nederlaget ude mod Burnley i weekenden, og det vil være en fiasko for Liverpool, hvis man ryger ud af liga cuppen til Burton Albion.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...
Indlæser...

 

bet365-580x330