Kamp: Nottingham Forest – Liverpool

Spilforslag: Liverpool FC vinder, og der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 20. marts kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den står på et af 80’ernes helt klassiske opgør, når Liverpool gæster Nottingham Forest i FA Cuppen. Siden dengang er det dog Liverpool, som har nydt mest succes, mens Forest de sidste par årtier primært har befundet sig i den næstbedste række.

Forest har dog gang i deres bedste sæson i mands minde. De kæmper med om oprykning til Premier League og har spillet sig i FA Cup-kvartfinale.

Det bliver dog en svær kamp for Forest mod et Liverpool hold, som stort set kan gøre rent bord i denne sæson. Vi regner da også med, at det bliver Liverpool, som ender med at spille sig videre efter en ganske målrig affære.

 

Derfor vinder Liverpool og der scores mindst tre mål i kampen

Liverpool har som nævnt gang i en fremragende sæson. Man har allerede vundet Liga Cuppen, og det kan bestemt ikke afgøres, at man skaber historie og også vinder Premier League, Champions League og FA Cuppen.

Liverpool imponerede i onsdags, da de slog et Arsenal-hold, som også er ganske formstærke. De kunne dog ikke forhindre Liverpool i at hente deres niende sejr på stribe i ligaen.

Kampen i Nottingham er Liverpools sidste inden landskampspausen. Der er dermed muligheder for, at Klopp stiller til start med et ganske stærkt mandskab.

Det bliver han også nødt til. Nottingham Forest har nemlig allerede sendt Premier League-hold ud i form af Arsenal og Leicester. I seneste runde slog man Huddersfield med 2-1.

Vi regner da også med, at deres offensiv bestående af danske Philip Zinckernagel, Brennan Johnson og Keinan Davis kan drille Liverpool. Vi holder dog fast i, at Liverpool vinder kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder kampen, og der scores over 2,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 1,78 på dette.