Kamp: Nagoya Grampus – Fagiano Okayama

Spilforslag: Nagoya Grampus vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 14. juli kl. 11:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til tredje runde af den japanske Emperor’s Cup. Her mødes J1 League-holdet Nagoya Grampus og J2 League-holdet Fagiano Okayama.

Det er naturligvis en kamp, hvor Nagoya fra den bedste række er favoritter til at løbe med sejren. Det regner vi da også med, at topholdet fra J1 League lykkes med.

 

Derfor vinder Nagoya Grampus

Nagoya Grampus er netop vendt tilbage til Japan efter en vellykket kampagne i den asiatiske Champions League. Her spillede man seks kampe og endte med at vinde Gruppe G.

Man vandt begge sine kampe mod malaysiske Johor Darul Ta’zim og thailandske Ratchaburi FC. Derudover var der også to svære kampe mod sydkoreanske Pohang Steelers, som man slog med 3-0 i første kamp, hvorefter det blev 1-1 i sidste kamp.

Dermed venter der nu to ottendedelsfinaler mod endnu en sydkoreanske modstander i form af Daegu FC. Det er dog først til september, at de kampe skal spilles.

Nu gælder det kampen mod Fagiano Okayama, som ligger i midten af den næstbedste række. Her er storbyholdet Nagoya Grampus med deres fjerdeplads i den bedste række ikke overraskende klare favoritter.

Nagoya bankede i første runde Mitsubishi Motors Mizushima fra den femtebedste række med hele 5-0. Her slog Okayama Tokyo Verdy fra den næstbedste række med 1-0.

Mens Nagoya har spillet Champions League har Okayama haft det svært i J2. Her er det nemlig blot blevet til ét point i de seneste tre kampe mod Kyoto Sanga, Ventforet Kofu og Zweigen Kanazawa.

Sidst de to hold mødtes var tilbage i 2017, hvor begge spillede i J2 League. Dengang endte det begge gange med sejre til Nagoya, og det regner vi også med bliver udfaldet denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Nagoya Grampus vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.