Kamp: Manchester United – Villarreal

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 29. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester United har tabt tre af deres sidste fire kampe og har dermed hårdt brug for en sejr i denne kamp mod Villarreal. Spanierne har været eksperter i at spille uafgjort indtil videre i denne sæson.

Sidst disse hold mødte var naturligvis i sidste sæsons Europa League-finale, hvor Villarreal endte med at vinde i straffesparkskonkurrence Vi regner da også med, at det bliver endnu en tæt kamp mellem disse to hold, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Manchester United var flyvende indtil de mødte Young Boys i første spillerunde af Champions League. Her var en tidlig udvisning af Aaron Wan-Bissaka medvirkende til, at man tabte med 2-1 på en sen scoring af schweizerne.

Siden da har man både vundet og tabt mod West Ham i henholdsvis Premier League og Liga Cuppen. I weekendens kamp mod Aston Villa kom United aldrig rigtigt i gang, og Villa tog deres første sejr mod United siden 2009.

United havde muligheden for at udligne i overtiden, da de for fjerde gang i streg fik straffe mod Villa. Her plejer Bruno Fernandes at være sikkerheden selv, men han endte med næsten af sende bolden i kredsløb.

Nu er man mere end nogensinde afhængig af, at Ronaldo viser sin vanlige målform i Champions League, når Villarreal kommer på besøg. De har været gode til at holde buret rent, men i deres kampe mod Atlético Madrid og Atalanta lukkede de begge gange to mål ind, så de er bestemt også til at tale med.

Det samme gælder United, som mod Villa mistede både Luke Shaw og Harry Maguire på grund af skader. Det er naturligvis godt nyt for Villarreal. Derfor mener vi, at begge hold har gode forudsætninger for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Manchester United og Villarreal. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.