Dagens spilforslag – Managua vinder lokalopgøret mod Juventus

Kamp: Managua FC-Juventus Managua

Spilforslag: Managua FC vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 23. marts kl. 01:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

I løbet af den seneste uge er den russiske samt den tyrkiske liga blevet suspenderet på grund af den nuværende situation. Dermed er vi efterhånden nede på ganske få lande, hvor der stadig spilles fodbold. Et af de lande, hvor spillet kører videre er centralamerikanske Nicaragua. Her tog man tilbage i januar hul på anden sektion af Primera Division-sæsonen kaldet Torneo de Clausura. Natten til mandag er der lokalopgør i nationens hovedstad Managua, når Managua FC møder bundholdet Juventus Managua.

Derfor vinder Managua FC

Der er spillet ni kampe indtil videre af sæson i den nicaraguanseke Primera Division. Efter disse er hjemmeholdet, Managua FC, godt med i mesterskabskampen, hvor man med denne kamp i hånden er fire point efter førende Diriangén og blot ét efter Real Estelí, som indtager andenpladsen. Det ser knap så godt ud hos udeholdet Juventus, De ligger inden lokalopgøret nede på syvendepladsen i den 10 hold store liga.

En del årsagen til Juventus’ problemer skal finde i, at de har spillet alt for mange kampe uafgjort – hele fire ud af ni. Sidste år sluttede de som nummer fire i ligaen. De kan dermed ikke være tilfredse med den nuværende situation. I seneste kamp fik man ganske vist en storsejr mod Deportivo Las Sabanas, som ligger sidst, men før den kamp havde de ikke vundet i ligaen siden tredje spilledag.

Managua FC er ubesejret på hjemmebane i denne del af sæsonen. De har således vundet alle tre hjemmekampe. Med en sejr mod Juventus kan de hoppe op på andenpladsen. De har en yderst farlig herre i spanske Pablo Gállego, som med sine fem mål er topscorer i Torneo de Clausura-sektionen af Primera Division. De to klubbe mødtes allerede i første kamp, hvor Managua FC tog en 2-1-sejr på udebane. Vi tror som sagt på, at Managua FC igen vinder lokalopgøret mod Juventus.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Managua FC vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.