Dagens spilforslag og odds: Miserable Malta taber igen-igen

Spilforslag hver dag

Kamp: Malta – Færøerne
Spilforslag: 2
Odds: 2,60
Bookmaker: Unibet

 

Odds på færøsk sejr hos Unibet

 

Der er tale om et bundbrag i gruppe tre af Liga D i UEFA Nations League, når Malta tager imod Færøerne på Ta’Qali National Stadium. Værterne ligger sidst med to point efter fem kampe, mens gæsterne har skrabet fire point sammen i deres fem opgør. Det vil altså sige, at en eventuel taber kommer til at blive bundprop. Umiddelbart kan vi kun forestille os, at det bliver hjemmeholdet, da de tabte det omvendte opgør i september måned. Her sørgerede scoringer af Jóan Símun Edmundsson, Kristian Joensen og Hallur Hansson for en stensikker 3-1-sejr.

 

Miserable Malta

Malteserne har aldrig været nogen stor fodboldnation, men de er inde i en kæmpe krise for tiden. Rent faktisk har de ikke vundet et eneste opgør siden juni måned 2017, hvor det lykkedes dem at besejre Ukraine på udebane i en venskabskamp. Siden da er det blevet til fire pointdelinger og hele elleve nederlag med en samlet målscore på 6-36. Vi har mere end svært ved at se dem bryde den negative spiral i aften. Også selvom det er lykkedes dem at spille uafgjort med Aserbajdsjan to gange.

Færingene er en smule bedre kørende, da de trods alt har vundet tre af deres seneste ti kampe, mens det er blevet til tre uafgjorte og fire nederlag med en samlet målscore på 9-11. Derudover har de historisk set et rigtig godt tag på Malta, da det er blevet til fire sejre ud af fem mulige over dem, mens det blev til nederlag i 2013. Opgøret bliver uden tvivl tæt, men gæsterne er bedre kørende og har et bedre mandskab. Det burde være nok til at tage tre point og sørge for ikke at ende sidst i gruppe tre af Liga D.

Derfor anbefaler vi at spille på, Færøerne vinder kampen til odds 2,60 hos Unibet.

 

Odds på færøsk sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund