Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Mallorca vs Elche (Segunda Division, Spanien)

Vi spiller: Uafgjort: Odds 3.20 (set hos bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 24/5-2016 kl. 20.30

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Spilforslag: Mallorca og Elche deler pointene

Der resterer tre spillerunder af den spanske Segunda Division, hvor spændingen i både opryknings- og nedrykningskampen er intens før de sidste kampe. I dagens spilforslag kigger vi mod bunden af tabellen, hvor Mallorca kæmper for at undgå nedrykning til den tredje bedste række. Derfor skal det helst blive til tre point i aftenens hjemmekamp mod Elche, men vi har dog mest fidus til en pointdeling.

For det første har Mallorca ikke vundet mere end én kamp i deres syv seneste forsøg, som kom i hus mod spansk fodbolds anden helt store ferieø, Tenerife, med den mest spinkle margen, nemlig 1-0. Derudover har der ikke været det store at juble over på Mallorca i den seneste tid, hvorimod gæsterne fra Elche stadig er med i kampen om en plads i oprykningsspillet til La Liga. Elche tabte sidst med 3-1 ude mod Cordoba, men ser man bort fra dét nederlag, har Elche ikke tabt i 11 kampe i træk (8 uafgjorte og tre sejre).

Mallorca har skaffet de fleste af deres point i denne sæson på hjemmebanen, hvor det er blevet til 8 sejre, 8 uafgjorte og kun tre nederlag. Derfor er der heller ikke meget der taler for et nederlag til Mallorca her. Elche har kun vundet 5 af 19 udekampe i sæsonen, hvor 7 er endt uafgjort. Meget taler altså for en pointdeling her, da vi har med to mandskaber at gøre som meget ofte spiller uafgjort.

Vi spiller uafgjort til odds 3.20 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Stillingen i Segunda Division

Indlæser...

 

Se flere odds på Mallorca vs Elche

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på kampen mellem Mallorca vs Elche, og herunder kan du se flere udvalgte real-time odds på kampen.

Indlæser...
Indlæser...

 

Bet365 Logo