Dagens Spilforslag

Dagens Spilforslag finder vi i den tidlige kamp i DBU Pokalen, som spilles allerede kl. 15.15. Her tager Kjellerup hjemme imod Lyngby i DBU Pokalen hjemme på Bjerget, og her forventer vi en sikker sejr til David Nielsens mandskab.

Sagen er nemlig den, at Lyngby viser høj, høj klasse i øjeblikket i Superligaen, mens Kjellerup til dagligt spiller 2. division Grp. 3, hvor holdet som oprykker indtager fjerdepladsen.

Da DBU Pokalen startede i 2016/17-udgaven spillede Kjellerup stadig kun i Danmarksserien, og er derfor at betragte som et serie hold i pokalen i år. Da Kjellerup i sidste runde eliminerede Odder med 2-0 blev man samtidigt det serie hold som har klaret sig længst i DBU Pokalen i indeværende sæson, hvilket kaster en check af sig på 100.000 kr. som Kjellerup vil få overrakt i pausen i pokalfinalen i 2017.

Men stimen stopper med største sandsynlighed her mod Lyngby, og hos bet365 er der odds 2.00 på Lyngby/Lyngby ved halvleg/fuldtid, og det synes vi virker som et fortræffeligt odds. Der er nemlig gode chancer for, at Lyngby bringer deres bedste spillere i spil i første halvleg med planen om at banke en sikker føring på tavlen i de første 45 minutter, hvorefter man måske kan slippe gashåndtaget en smule i anden halvleg, men stadig cruise sejren sikkert i land.

Halvleg/Fuldtid på Lyngby til odds 2.00 bliver vores spilforslag i dag.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Odds på Kjellerup vs Lyngby

Indlæser...
Indlæser...

 

 

bet365-580x330