Dagens spilforslag: Kongeklubben kommer tilbage på sejrssporet

Spilforslag hver dag

Kamp: Leganes – Real Madrid
Spilforslag: Real Madrid vinder første halvleg
Odds: 2,00
Bookmaker: bet365

 

Følg spilforslaget hos bet365

 

Det er to mandskaber som har stærkt brug for en sejr der mødes i Copa del Rey i aften. Hjemmeholdet har tabt deres sidste to kamp i træk. Udeholdet har ikke vundet i deres sidste tre opgør i streg. Leganes har dog vundet deres sidste fire hjemmekampe på stribe. Real Madrid ikke har tabt på fremmed græs i månedsvis. Kongeklubben kommer nok til at rotere en del i deres startopstilling. Leganes spillede deres sidste kamp for tre dage siden, så der kommer nok til at være nogle trætte ben i truppen.

 

Kongeklub i krise

Real Madrid vandt i sidste sæson både La Liga og Champions League, men i denne sæson har de haft store problemer. De har faktisk hele 19 point op til FC Barcelona på førstepladsen i ligaen, mens der kun er 15 point ned til Deportivo de La Coruña som ligger under nedrykningsstregen. Det må siges at være ekstremt skuffende. Der har da også været snak om en trænerfyring det sidste stykke tid.

Zinedine Zidane har dog med sine to Champions League-sejre i træk opbygget en masse goodwill hos præsident Florentino Pérez, så han bliver ikke fyret lige foreløbigt. Kongeklubbens største problem i denne sæson har været Cristiano Ronaldos manglende skarphed imod spanske modstandere. I Champions League har portugiseren scoret mål på samlebånd, men i ligaen har han kun scoret fire mål i 14 kampe, hvilket ikke er særlig godt, når man tænker på hans sædvanlige scoringssnit.

Leganes ligger tæt på nedrykningsstregen i La Liga, så det burde være en overkommelig opgave for Real Madrid at vinde dette opgør. De har da også slået Leganes i deres sidste tre indbyrdes opgør. I alle tre opgør førte de ved pausen. Det tror vi også på, bliver tilfældet i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Real Madrid vinder første halvleg. Det giver i skrivende stund odds 2,00, men det kan hurtigt ændre sig, så man skal være hurtig på aftrækkeren.

 

Følg spilforslaget hos bet365