Kamp: Leeds United – Liverpool FC

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 12. september kl. 17:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Sidste sæson leverede Leeds og Liverpool et par underholdende indbyrdes kamp. Ud fra det, som vi har set indtil videre i denne sæson, er der intet, som tyder på, at det ikke også bliver tilfældet i år.

Liverpool har fået en solid start på sæsonen, mens det resultatmæssigt har haltet lidt for Leeds. Vi regner dog med, at dette bliver en ganske tæt og målrig kamp mellem to mandskaber med erfarne trænere ved roret.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Leeds fik en hård start på deres anden sæson tilbage i Premier League. Her mødte man ærkefjenderne Manchester United på udebane. Bielsas mandskab endte med at blive kørt over i et 5-1-nederlag. I anden halvleg scorede United fire mål på 16 minutter og Bruno Fernandes fuldendte et hattrick.

Derefter fulgte endnu en målfest mod Everton i en kamp, hvor the Toffees ellers to gange var foran. I seneste kamp var men en tur i Burnley, hvor det længere lignede et nederlag, men en sen udligning af Patrick Bamford sikrede et point.

Dagens modstander, Liverpool, lagde ud med pligtsejre over Norwich og Burnley på henholdsvis 3-0 og 2-0. Derefter fulgte dog en svær kamp mod Chelsea, som også går efter mesterskabet. Her fik Salah sikret et point efter en scoring på straffespark.

Sidste sæsons kamp mellem disse to hold på Elland Road var en vanvittig kamp, som Liverpool endte med at vinde med 4-3. Vi har da også tiltro til, at det bliver endnu en målrig kamp mellem disse to hold. Bamford og Salah er begge i topform, og vi regner med, at det bliver scoret mindst tre mål på Elland Road.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Leeds United – Liverpool FC. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette.