Kamp: Leeds United – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,61

Spilstop: 18. december kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Premier League buldrer naturligvis videre her i weekenden op til jul. Her gæster Arsenal blandt andet Leeds, som senest fik en ordentlig øretæve af Manchester City.

Arsenal husere i en den anden ende af tabellen, hvor de er på jagt efter en plads i Champions League. Vi regner dog med, at de får en svær kamp mod Leeds, der som nævnt skylder deres fans en ordentlig præstation. Vi siger, at der er gode muligheder for, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Leeds har haft et par hårde dage. Først led man et 2-3-nederlag i sidste minut mod Chelsea på et straffespark sat ind af Jorginho – hans andet i kampen.

I midtugen kom man dog på glatis på Etihad, hvor man mødte Manchester City. Her var den allerede helt gal ved pausen, hvor City allerede var foran med tre. Det blev ikke bedre efter pausen, og City endte med vinde med hele 7-0.

Bielsa var efterfølgende ude at sige, at det var den ringeste præstation gennem hans tid i Leeds. Nu forventer han og hjemmepublikummet uden tvivl, at spillerne rejser sig, når Arsenal kommer på besøg.

The Gunners har også haft deres at se til – især udenfor banen. Aubameyang er nemlig fortid som kaptajn efter en disciplinærsag, hvilket selvsagt har fyldt en del i medierne.

De har været meget svingende de sidste par kamp. De defensive problemer var eksempelvis til at få øje på i nederlagene til Manchester United og Everton. Derudover har de dog også selv været ganske habile, når det kommer til at score mål.

Vi mener, at der er lagt op til en spændende kamp, hvor det kommer til at lykkes begge hold at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Leeds United og Arsenal. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.