Dagens spilforslag og odds: Häcken vinder over kriseramte Kalmar

Spilforslag hver dag

Kamp: Kalmar – Häcken
Spilforslag: 2
Odds: 2,37
Bookmaker: bet365

 

Odds på Häcken-sejr hos bet365

 

Der er et par kampe fra Serie A, La Liga og Sydbank Pokalen på programmet i dag, men vi mener, at der er mere værdi i at spille på Allsvenskan. Her tager Kalmar imod Häcken hjemme på Guldfågeln Arena, og det kunne sagtens ende med en udesejr. Værterne er nemlig inde i en forfærdelig stime, da de ikke har vundet i deres seneste fem kampe. Her er det blevet til tre nederlag og to uafgjorte. Gæsterne er derimod i fin form med syv sejre i deres sidste otte forsøg. Deres eneste nederlag kom mod topholdet AIK Stockholm den første september.

 

Kriseramte Kalmar

Hjemmeholdet er virkelig i dårlig forfatning, da de ikke har smagt sejrens sødme siden den 19. august, hvor de slog Djurgården med 0-2 på udebane. Siden da har de tabt til Assyriska, Örebro og Malmö, mens de har spillet uafgjort med Elfsborg og Dalkurd. Selvom der er ti point ned til nedrykningsstregen, så skal der snart nogle sejre på bordet, hvis de ikke vil blive hevet med ned i bundkampen.

Udeholdet er derimod i ganske god forfatning, da de har slået både Örebro, Djurgården, Sundsvall, Vaxjo United, Brommapojkarna, Trelleborgs og Göteborg de sidste par måneder. Det var også yderst tiltrængt, da de er kommet et godt stykke op i tabellen. Nu er de placeret på en femteplads med ni point ned til dagens modstander. Selvom det nok ikke bliver til europæisk fodbold, så kan de sagtens rykke endnu længere op i tabellen med en god slutspurt. Hvis det skal komme til at ske, så skal der også sættes tre point ind på kontoen mod kriseramte Kalmar.

Paulinho har scoret 14 mål i denne sæson, og det er nok til en delt førsteplads på topscorerlisten sammen med Linus Hallenius. Han kunne godt gå hen og blive matchvinder i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Häcken vinder kampen hos bet365. I skrivende stund giver det pengene 2,37 gange igen.

 

Odds på Häcken-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.