Kamp: Juventus – Napoli

Spilforslag: Juventus vinder kampen

Odds: 2,02

Spilstop: 6. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den første halvdel af Juventus’ sæson var alt andet end tilfredsstillende. Den Gamle Dame kan dog trøste sig med, at man sluttede godt af i de sidste par kampe og dermed fortsat er med i kampen om Champions League-pladserne.

Her kan man nu tage et stort skridt ved at vinde denne topkamp mod Napoli. De fik modsat Juventus en skidt afslutning på første halvdel af sæsonen. Vi siger, at disse hold mere eller mindre fortsætter, hvor de slap, og at Juventus vinder dette vigtige opgør.

 

Derfor vinder Juventus kampen

Som nævnt var Juventus start på sæsonen nærmest katastrofal. De første fire kampe resulterede blot i to point, og dermed var man hægtet af fra starten. Siden da har man tabt yderligere tre af sæsonens i alt 19 kampe.

Der var dog lyspunkter her i slutningen af 2021. Ham spillede sig sikkert videre i Champions League. Derudover hentede Juve også 13 af 15 mulige point i efterårssæsonens sidste fem kampe.

Her slog man Salernitana, Genoa, Bologna og Cagliari, mens det blev til pointdeling mod Venezia. Det er samtidig værd at bemærke, at de i denne periode blot lukkede ét mål ind. Faktisk har de i deres seneste otte Serie A-kampe kun lukket to mål ind.

Samme defensive stabilitet kan dagens modstander, Napoli, ikke bryste sig af. De fik en drømmestart på sæsonen, men deres sidste fem kampe har blot budt på fire point. Her har man lukket hele syv mål ind – samme antal som i de forrige 14 ligakampe.

De sluttede tilmed af med at tabe til bundholdet Spezia med 0-1. Sæsonens første kamp mellem disse hold endte med 2-1 til Napoli. Vi regner dog med, at Juventus fortsætter deres gode stime fra før pausen ved at tage en sejr her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Juventus vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,02 på dette.