Dagens spilforslag – Jigawa slår Heartland

Kamp: Jigawa Golden Stars-Heartland FC

Spilforslag: Jigawa Golden Stars

Odds: 1,68

Spilstop: 18. marts kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Man skal lede vidt og bredt for at finde fodbold i disse dage. Bolden ruller dog indtil videre stadig i den nigerianske Premier League. Den nigerianske Premier League er notorisk for at være en af de ligaer i verden, hvor udeholdene har det absolut hårdest. De fleste af ligaens 20 hold har spillet 12 kampe og kun to af holdene har over et point i snit fra deres udebanekampe. Det hører bestemt ikke til sjældenhederne, at flere hold går gennem sæsonen uden at tabe en eneste kamp på hjemmebane.

En del af forklaringen på denne vanvittige statistik er, at Nigeria er et meget svært land at rejse rundt i, så udeholdene har ofte ikke haft de bedste bettingelser, når de når frem til stedet, hvor kampen skal spilles. Der er dog også mere lyssky årsager til de gode hjemmebane præstationer. Der er flere beretninger om, at bestikkelse fra klubpræsidenternes side og yderst aggressive hjemmebanefans også har indflydelse på kampenes dommere og resultater.

Derfor vinder Jigawa

Man kunne næsten fristes til at sige, at Jigawa slår Heartland, fordi de er på hjemmebane i det nordlige Nigeria. Deres modstandere Heartland FC skal ud på en lang rejse fra Owerri, som ligger i det sydlige Nigeria. De får som beskrevet ovenfor nærmest per automatik svært ved at skabe et resultat. Jigawa har hentet samtlige af deres point på hjemmebane – alle 26. De har dermed også tabt alle 12 udekampe.

Der er naturligvis også sportslige årsager til, at Jigawa Golden Stars vinder kampen. Jigawa har vundet deres senest fire hjemmekampe. De plejer ofte at vinde med et mål, hvilket deres målscore for hjemmekampene på 16-10 fra 12 kampe da også viser. Jigawas eneste nederlag på hjemmebane i denne sæson er kommet mod Plateau United og Akwa United, som vel at mærke er ligaens to bedste udehold og de eneste hold med et pointsnit på over 1,00 på udebane,

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Jigawa Golden Stars slår Heartland FC. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette resultat.