Kamp: Italien – Spanien

Spilforslag: Italien vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 6. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til at få fundet vinderen af den seneste udgave af Nations League. I den forbindelse mødes europamestrene Italien nemlig Spanien i den ene semifinale, hvilket bliver en gentagelse af semifinalen ved sommerens EM. Dengang vandt Italien efter straffesparkskonkurrence.

Italien har den fordel, at turneringen spilles i deres land. Dermed skal denne kamp da også spilles på San Siro i Milano. Her regner vi med, at det bliver Italien, som kan fortsætte deres sportslige jubelår med en billet til finalen.

 

Derfor vinder Italien kampen

Efter en lidt sløj start på livet som europamestre kom Italien endelig i gang, da man i seneste landskamp smadrede Litauen med 5-0. Inden da havde man fået et hæderligt point mod Schweiz, men også skuffet med uafgjort mod Bulgarien.

Det bliver dog næppe samme hold som i kampen mod Litauen, som skal i aktion mod Spanien. Nøglespillere som Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Manuel Locatelli og Nicolò Barella sad nemlig på bænken.

De kommer formentlig i aktion mod Spanien. Spanierne havde som nævnt også et ganske pænt EM, hvor man var et mulehår fra finalen.

Spanien har dog også lige skulle i gang efter EM. De lagde ud med at tabe deres VM-kvalifikationskamp til Sverige med 2-1. Derefter hentede man dog to pligtsejre mod Georgien og Kosovo.

Vi regner som nævnt med, at Luis Enriques mandskab kommer på en hård opgave på San Siro. Italien viste ved EM, at de ikke blot er defensivt velorganiserede men også hyper farlige, når det kommer til selv at score mål.

Hvis det lykkes Italien at spille sig videre venter en finale mod enten Frankrig eller Belgien, som mødes i Torino.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Italien vinder kampen mod Spanien. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.