Dagens spilforslag og odds: Schweiz tager fra Reykjavik med en sejr

Spilforslag hver dag

Kamp: Island – Schweiz
Spilforslag: 2
Odds: 1,90
Bookmaker: bet365

 

Odds på Schweiz-sejr hos bet365

 

Den nye landstræner for Island, Erik Hamren, har bestemt ikke haft nogen nem start på tilværelsen. Først tabte han med tenniscifre til Schweiz, og derefter blev det til et 0-3-nederlag mod Belgien. Nu kommer schweizerne så på besøg i den islandske hovedstad, og selvom vi ikke regner med, at der kommer seks schweiziske scoringer som i det omvendte opgør, så burde Xherdan Shaqiri, David Alaba og alle de andre stjernespillere kunne snuppe sejren og tage hjem med tre point i bagagen. Særligt fordi islændingene simpelthen ikke kan holde buret rent.

 

Sejrsvante schweizere

Hjemmeholdet har ikke smagt sejrens sødme siden den 14. januar, hvor de formåede at besejre upåagtede Indonesien med 1-4 på fremmed græs. Siden da har de tabt til både Mexico, Peru, Norge, Nigeria, Kroatien, Schweiz og Belgien, mens de har spillet uafgjort med Ghana og Argentina. Det vildeste er nok, at de ikke har præsteret et clean sheet i mere end ti måneder, og vi har også meget svært ved at se dem gøre det i aften.

Udeholdet er nemlig i en helt anden forfatning. De har således snuppet sejre mod både Grækenland, Panama, Japan, Serbien og Island i dette kalenderår, mens de har spillet uafgjort med Spanien, Brasilien og Costa Rica. Deres eneste to nederlag var mod Sverige og England. Derudover har de i gennemsnit scoret mere end to mål per kamp, så sandsynligheden for, at de får netmaskerne til at blafre i aften er bestemt til steder. Et godt bud på en matchvinder kunne være Xherdan Shaqiri fra Liverpool, da han tager sig af nærmest samtlige standardsituationer. Hans langskud er fantastiske, og det er heller ikke fremmed for ham at hamre et frispark i kassen. Hold øje med ham da han godt kunne blive kampafgørende og/eller udslagsgivende.

Derfor anbefaler vi at spille på, Schweiz vinder kampen til odds 1,90 hos bet365.

 

Odds på Schweiz-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.