Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Hull vs Derby (Championship Playoff Semifinale – 2. kamp)

Vi spiller: Hull City: Odds 2.10 (set hos bet365)

Kampstart: Tirsdag d. 17. maj kl. 20.45

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Hull fører 3-0 før returopgør mod Derby

Kun de færreste havde regnet med en storsejr til Hull City i det første af de to semifinale-opgør mod Derby i Championships oprykningsspil, men selv om det var Derby som kontrollerede den første semifinale på hjemmebane, var det Hull som lavede målene. Derby kunne ikke finde vej gennem Hulls benhårde defensiv, mens The Tigers til gengæld kendte deres besøgelsestid foran Derby-målet.

Hull har derfor mere end det ene ben i playoff-finalen mod Sheffield Wednesday, og nu skal arbejdet blot gøres færdigt på hjemmebanen.

Hull City har ikke tabt på hjemmebane i 14 kampe i The Championship, hvor det kun blev til ét nederlag hele sæsonen. Det kom til gengæld mod Derby, som vandt 0-2 på KC Stadium tilbage i november 2015.

Hull har dog set rigtigt skarpe ud på det seneste, og den første semifinale mod Derby var således ingen undtagelse. Ført an af Abel Hernandez, som har nettet mere end 20 gange i sæsonen for Hull, har Tigrene en offensiv trussel, som kan komme til at gøre ondt på Derby, som skal frem og vinde kampen med minimum 0-3 på en af ligaens hårdeste udebaner.

 

Dagens Spilforslag

Selv om Hull ikke behøver jagte en sejr her, og kan leve med et nederlag sålænge det ikke bliver på tre mål, forventer vi at Hull vil gå efter at lukke kampen fra starten. Kan Hull bringe sig foran her, må gassen gå endegyldigt at ballonen for Derby, som dermed skal frem og score fire gange. Vel at mærke mod et af de bedste hjemmehold i Championship. Kun 12 mål har Hull lukket ind i 23 hjemmekampe i sæsonen, og med udsigt til en oprykningsfinale mod Wednesday på Wembley, må motivationen til at fighte den hjem, være til stede hos Hull.

Derby er tvunget til at satse offensivt fra start, og det tror vi bliver straffet efter samme opskrift som i den første semifinale for tre dage siden. Derby kan ikke spille sig igennem Hulls stærke forsvar, og så slår Abel Hernandez og co. til i den anden ende.

Vi spiller Hull-sejr til odds 2.10 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Se flere odds på Hull vs Derby

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på kampen mellem Hull City og Derby County, og herunder kan du se flere udvalgte real-time odds på kampen.

Indlæser...
Indlæser...

 

Bet365 Logo