Kamp: Horsens-Brøndby

Spilforslag: Brøndby vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 7. juni kl. 16:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Min. odds: 1,80 | Indbetaling med paysafecard, Skrill og Neteller kvalificerer ikke til bonus

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Brøndby og Horsens kom begge godt fra start i første kamp efter den lange pause med 1-0-sejre. Brøndby slog SønderjyskE, og Horsens slog overraskende FC Midtjylland. Brøndby kæmper med i kampen om bronzemedaljerne, mens Horsens stadig skal koncentrere sig om at undgå nedrykning. De to hold har haft et par tætte kampe gennem de seneste par år. Det tror vi da også bliver tilfældet i år, men det til trods mener vi, at Brøndby ender med at trække det længste strå i Horsens, hvor de har en udemærket statistik.

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Jesper Lindstrøm sikrede Brøndby en vigtig sejr hjemme mod SønderjyskE. Den offensive midtbanespiller blev skiftet ind ved anden halvlegs start. Herefter skulle han bruge et kvarter, før han scorede kampens eneste mål på assist af Lasse Vigen. Det kunne let være blevet til flere mål for Brøndby, som i alt havde 15 skud på mål. Det var ikke overraskende Brøndby, som kontrollerede kampen med omkring 60% i boldbesiddelse.

Horsens fik som nævnt en flot 1-0-sejr mod FC Midtjylland. Her lykkedes det Horsens at komme foran, da Louka Prip var først på en nedfaldsbold i feltet. Herefter havde han ingen problemer med at sparke bolden forbi Jesper Hansen i FC Midtjylland-målet. Horsens var ikke overraskende under massivt pres gennem anden halvleg. Gennem kampen havde FC Midtjylland hele 18 forsøg på mål, og man ramte tilmed stolpen.

Der har været mange tætte opgår mellem Horsens og Brøndby gennem de seneste par år. De fleste husker naturligvis den dramatiske 2-2-kamp tilbage i maj 2018, som var medvirkende til, at Brøndby ikke blev mestre den sæson. De seneste par indbyrdes kampe mellem holdene har Brøndby lidt overraskende klaret sig bedst i Horsens. Horsens har nemlig vundet de sidste to opgør mellem holdene på Brøndby Stadion. Brøndby har til gengæld ikke tabt deres seneste fem kampe i Horsens.

Sidste opgør mellem holdene i det østjyske endte med en 3-1-sejr til Brøndby. Horsens har desuden en meget vigtig pokalsemifinale mod SønderjyskE den efterfølgende onsdag, som må spøge i kulissen. Vi tror, at Brøndby trækker det længste strå efter endnu en tæt kamp i Horsens.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby vinder kampen mod Horsens. Hos ComeOn! får man odds 2,00 på dette resultat.

Hvis man spiller 10 kroner hos ComeOn! deltager man i lodtrækningen om en sportsrejse til en værdi af 25.000 til USA. Her vil man få stor oplevelse ved en NFL playoff-kamp. Konkurrencen er udelukkende for danske kunder hos ComeOn. Læs mere om konkurrencen her.