Dagens spilforslag – Pedrero slår Hamilton på Giroens 13. etape

Kamp: Giro d’Italia – 13. etape

Spilforslag: Antonio Pedrero slutter foran Chris Hamilton

Odds: 1,83

Spilstop: 16. oktober kl. 11:40

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Man kan håbe, at Giroens 13. etape ender med at blive en gentagelse af de flotte show, som vi fik på 10. etape. Det var etapen, hvor et par stejle stigninger sikrede Peter Sagan en fornem etapesejr, mens der også var godt med aktion ned i feltet.

Den 13. etape byder nemlig også på en finale med to korte men stejle stigninger. Her vil et af holdene uden tvivl sætte tempo for at forsøge at komme af med de store sprintere.

Dermed skal klassementsrytterne altså også holde sig vågne og være klar, hvis der bliver kørt. En af disse er Movistars Antonio Pedrero, som inden etapen er nummer 13 i klassementet. Vi regner med, at han slå Sunwebs Chris Hamilton, hvis primære mission bliver at hjælpe Wilco Kelderman og Jai Hindley.

 

Derfor slår Antonio Pedrero Chris Hamilton

Chris Hamilton kommer som nævnt til at trække i arbejdstøjet for at støtte Kelderman og Hindley ved at sørge for, at de kommer godt ind på stigningerne. Antonio Pedrero vil til gengæld være manden, som Movistar først og fremmest vil fokusere på at hjælpe.

Stigningerne er ganske hårde. Den første kommer efter 157 kilometer, og den sidstes top ligger 16 kilometer fra mål. Begge er voldsomt stejle med stykker på op mod 18 og 20 procent.

Da rytterne på 10. etape også var over en “mur.” Klarede Pedrero sig som forventet bedre en Hamilton. Pedrero kom ind på 17. pladsen i gruppen bag favoritterne. Hamilton blev nummer 29. pladsen 48 sekunder efter Pedrero.

Vi regner med, at Pedrero igen kommer i mål før Hamilton, hvis forpligtelser gør, at han må ofre sine egne ambitioner på 13. etape.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Antonio Pedrero kommer i mål før Chris Hamilton på 13. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,83 på dette væddemål.