Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Herning

Kamp: FC Midtjylland – Silkeborg IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,63

Spilstop: 22. juni kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Superligaens anden runder starter med dette opgør mellem sidste sæsons sølv- og bronzevindere. De måtte begge lade sig nøjes med et point i første runde.

Der er da også på forhånd lagt op til en jævnbyrdig kamp på MCH Arena i Herning. FC Midtjylland havde godt tag i Silkeborg sidste sæson, men ulvene er ikke kommet godt ud af starthullerne i den nye sæson.

Det er to hold med store offensive kvaliteter, og vi regner da også med, at begge hold ender med at komme på tavlen i denne vigtige kamp.

 

Derfor scorer begge hold

FC Midtjylland lagde ud med en hjemmekamp mod Randers FC. Her skulle vi ni minutter ind i anden halvleg, før Gustav Isaksen bragte hjemmeholdet foran. Blot seks minutter senere fik Randers dog udlignet ved deres svenske nyerhvervelse Adam Andersson.

Derefter ventede endnu en hjemmekamp, da man var storfavoritter mod AEK Larnaca fra Cypern, som man mødte i kvalifikationen til Champions League.

Her var man dog i store problemer, da Ádám Gyurscó bragte cyprioterne foran med under ti minutter igen af anden halvleg. Blot tre minutter senere blev katastrofen dog afværget, da Erik Sviatchenko bragte jyderne på 1-1, da han headede et hjørnespark i kassen.

Nu gælder det så kampen mod Silkeborg. De var overraskende nok i problemer i deres sæsonåbner mod Lyngby. Her var man nemlig kort inde i anden halvleg bagud med 0-2. Sidste års Superliga-topscorer Nicklas Helenius fik dog reddet Silkeborg med to scoringer til slutresultatet 2-2.

Ser vi på møderne mellem disse hold i sidste års slutspil, så sluttede det 3-2 og 4-1 i FCM’s favør. Vi regner med, at det bliver endnu en kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.