Dagens spilforslag og odds: Everton snupper endnu en hjemmesejr

Spilforslag hver dag

Kamp: Everton – Watford
Spilforslag: 1
Odds: 1,81
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Everton-sejr hos NordicBet

 

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver som mødes på Goodison Park, når Everton tager imod Watford. Værterne har været i fornem form foran deres trofaste fans på det seneste, hvor de har vundet fire Premier League-kampe i streg. Gæsterne er derimod ikke særlig godt kørende på fremmed græs, hvor de ikke har smagt sejrens sødme siden den 20. oktober. Her lykkedes dem at slå Wolves på Molineux Stadium med 0-2 på scoringer af Étienne Capoue og Roberto Pereyra. Siden da er det blevet til tre nederlag og en enkelt pointdeling med en samlet målscore på 1-4.

 

Everton kæmper for top seks

The Toffees led et smertefuld nederlag i weekendens Merseyside-derby. Til allersidst fejlbedømte Jordan Pickford en bold som endte i panden på Divock Origi. Den belgiske skarpretter scorede sejrsmålet i sidste sekund, hvilket betød, at de måtte tage den korte tur hjem fra Anfield med et 1-0-nederlag i baggagen. De ligger dog stadig fint til i tabellen, hvor en placering blandt de seks bedste bestemt ikke er noget umuligt mål. Skal de lykkedes med den mission, så er de også tvunget til at snuppe tre point hjemme mod et mandskab som Watford.

The Hornets er inde i en mindre krise. Ikke siden den 27. oktober har de formået at vinde en fodboldkamp, hvilket også har gjort, at de er faldet ned i midten af tabellen efter den ellers fine sæsonstart. Derudover så har de det virkelig svært på Goodison Park. Her har de endnu ikke prøvet at vinde, selvom der har været fem forsøg. Fire nederlag og en enkelt uafgjort er det blevet til med en samlet målscore på 12-7. Umiddelbart har vi svært ved at se dem få point ud af deres anstregelser i aften. Særligt fordi Gylfi Sigurðsson og Richarlison begge er i fin form med seks scoringer i ligaen. En af dem kunne godt blive matchvinder.

Derfor anbefaler vi at spille på, Everton vinder kampen til odds 1,81 hos NordicBet.

 

Odds på Everton-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund