Dagens spilforslag – Estudiantes slår San Lorenzo

Kamp: Estudiantes – San Lorenzo

Spilforslag: Estudiantes vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 29. marts kl. 23:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den argentinske pokalturnering Copa de la Liga Profesional er i fuld gang og har nået sin syvende runde. Her er der lokalopgør, når San Lorenzo skal en tur til Buenos Aires-forstaden La Plata, hvor der venter et møde med Estudiantes.

Turneringen spilles inden den nye sæson i to grupper, hvori der er 13 hold i hver. Holdene møder de øvrige hold i gruppen en gang, hvilket vil sige, at hvert hold kommer til at spille 12 gruppekampe.

De fire bedste hold fra hver gruppe vil herefter skulle spille kvartfinaler. Her ligger Estudiantes godt til med 11 point efter seks runder, hvilket svarer til en andenplads.  Vi tror da også, at de fortsætter den gode start mod San Lorenzo.

 

Derfor vinder Estudiantes

Estudiantes har kun tabt en af deres første seks kampe. Det skete mod Colón, som fører Zone A-gruppen ret så overbevisende. For Estudiantes handler det om at sikre sig den top fire-placering, som giver videre deltagelse i turneringen.

I deres seneste kamp spillede man 1-1 ude mod et andet tophold Central Córdoba. Derudover har man slået River Plate, Godoy Cruz og senest Arsenal FC med hele 5-0. Det er desuden værd at bemærke, at de blot har lukket fire mål ind, hvilket vidner om, at forsvare også står, hvor det skal.

Nu gælder det så et møde med storklubben San Lorenzo, som mildt sagt ikke har fået nogen god start på turneringen. De vandt deres første kamp mod bundholdet Arsenal. I de efterfølgende fem kampe er det dog blot blevet til to point. Dermed er man næstsidst og seks point fra top fire. Senest tabte de 2-1 til Aldosivi, som ligger i midten.

Vi regner med, at Estudiantes fortsætter deres gode start i pokalturneringen og henter de tre point, som placere dem lunt i svinget i kampen om pladserne i kvartfinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Estudiantes slår San Lorenzo. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.