Dagens spilforslag og odds: Eusebio Di Francesco fortsætter sejrsstimen

Spilforslag hver dag

Kamp: Empoli – AS Roma
Spilforslag: 2
Odds: 1,69
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Roma-sejr hos NordicBet

 

Med både Superligaen, Premier League, Ligue 1, La Liga, Bundesliga og Serie A på programmet, så var der i sandhed nok at vælge imellem til dagens spilforslag. Valget er dog faldet på sidstnævnte. Vi synes således, at det ligner, AS Roma endelig har fundet tilbage på sejrssporet. De har nemlig vundet deres sidste tre kampe i træk med en samlet målscore på 12-1. Nu skal de så en tur til Stadio Carlo Castellani for at møde kriseramte Empoli. Efter vores bedste overbevisning så burde det ende med endnu en sejr og yderligere tre point til Eusebio Di Francescos spillere.

 

Fjerde sejr på stribe til romerne

Hjemmeholdet har ikke vundet en eneste fodboldkamp siden den 19. august. Her formåede de at besejrede Cagliari med 2-0 på eget græs. Siden da er det blevet til nederlag mod Genoa, Lazio, Sassuolo og Parma, mens de har spillet uafgjort med Chievo og AC Milan. Man skal altså være virkelig optimistisk, hvor man tror på, at de kan få point ud af deres anstregelser i aften. De har såæedes mere end svært ved at holde buret rent, mens det også halter med målscoringen.

Udeholdet ligner derimod et mandskab i bedring. Efter en forfærdelig sæsonstart med blot en enkelt sejr i deres første syv forsøg, så har Eusebio Di Francesco fået styr på tropperne igen. Opturen startede da de bankede Frosinone med 4-0 på hjemmebane. Derefter slog de ærkerivalerne og bysbørnene fra Lazio med 3-1 på eget græs. Tirsdag kom Viktoria Plzeň så på besøg i den italienske hovedstad, og de blev sendt hjem med et 5-0-nederlag i bagagen. Den bosniske bomber Edin Džeko scorede hattrick, mens også tyrkiske Cengiz Ünder og hollandske Justin Kluivert kom på tavlen. Vi har på fornemmelsen, at romerne snupper deres fjerde sejr på stribe og tanker en masse selvtillid samt tre point i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, AS Roma vinder kampen til odds 1,69 hos NordicBet.

 

Odds på Roma-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund