Dagens spilforslag og odds: Eibar spiller uafgjort for fjerde gang på stribe

Spilforslag hver dag

Kamp: Eibar – Villarreal
Spilforslag: X
Odds: 3,60
Units: 5/5

Bookmaker: Unibet

 

Odds på uafgjort hos Unibet

 

Både Eibar og Villarreal har haft meget svært ved at vinde i La Liga denne sæson, da det blot er blevet til henholdsvis fem og tre sejre. Værterne har ikke smagt sejrens sødme siden slutningen af november måned. Her lykkedes det dem at vinde med 3-1 på eget græs over Real Madrid. Gæsterne fik kæmpet sig op på den rigtig side af nedrykningsstregen i torsdags, da to scoringer af Santi Cazorla sørgede for et enkelt point mod kongeklubben. De har dog heller ikke vundet i snart halvanden måned. Når man kigger på de to mandskabers respektive formkurve, så lugter det her opgør en smule af uafgjort.

 

Det ender 1-1 eller 2-2

Hjemmeholdet ligger på en delt 12. plads – á point med både Celta Vigo og Valladolid. Indtil videre er det blevet til fem sejre, seks uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 21-25. Deres seneste tre kampe er allesammen endt uafgjort. Først spillede de 4-4 med Levante i et ekstremt underholdene opgør, hvor de både var foran med 1-0 og 4-2. Både mod Valencia og Real Betis endte det 1-1 efter de var kommet bagud i første halvleg, men fået bragt balance i regnskabet fra straffesparkspletten i anden halvleg.

Udeholdet kæmper for deres liv i bunden af tabellen. Tre sejre, syv pointdelinger og syv nederlag med en samlet målscore på 19-23 taler sit eget tydelige sprog. Man kunne dog ikke se, at de var et bundhold mod Real Madrid i torsdags, hvor de spillede flot fodbold og fortjent fik et point. Santi Cazorla ligner at han endelig er ved at finde sit tårnhøje topniveau frem igen efter flere sæsoner fyldt med skader. Han kunne godt være et bud på en målscorer i aften, men vi tror desværre ikke for den gule ubåd, at det er nok til sejr. 1-1 eller 2-2 er vores bedste bud på et plausbielt slutresultat.

Derfor anbefaler vi at spille, på kampen ender uafgjort til odds 3,60 hos Unibet.

 

Odds på uafgjort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund