Dagens spilforslag – Djurgården generobrer førstepladsen

Kamp: Halmstads BK – Djurgårdens IF

Spilforslag: Djurgårdens vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 12. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Djurgården har fået en fremragende start på sæsonen og har længe siddet på førstepladsen i Allsvenskan. Det er dog blevet stødt af tronen efter Malmös 4-0-sejr over Sirius i lørdags.

Djurgården har vundet seks af sæsonens første ni kampe. Vi regner da også med, at denne kamp ender med endnu en sejr til Stockholm-klubben.

 

Derfor vinder Djurgården

Djurgården lagde ud som lyn og torden ved at vinde deres første fire kampe på stribe. Her scorede man i alt ni mål og lukkede blot to ind mod Elfsborg, Norrköping, Varbergs BoIS og Malmö FF.

Derefter kom man dog ned på jorden igen med et skuffende nederlag til Degerfors på 2-0. Siden da har Djurgården hentet otte point mod Östersund, Hammarby, Göteborg og Örebro.

Forsvaret har indtil nu været det mest imponerende ved Djurgårdens gode sæsonstart. De seks mål, som de har lukket ind, er det laveste antal ligaen. Offensiven med 16 mål må dog naturligvis heller ikke undervurderes.

Topscoren indtil nu er den norske højreback Aslak Fonn Witry med fire mål. En anden vigtig spiller for dem er Magnus Eriksson, som har lavet hele fem assists.

Nu gælder det kampen mod Halmstad, som ligger i midten af ligaen med ti point efter ni kampe. De har blot vundet to kampe – mod Häcken og Elfsborg.

Deres helt store problem er, at de har haft meget svært ved at holde rent bur. Det er faktisk blot sket to gange. Samtidig er de med blot otte mål blandt ligaens mindst scorende.

Det forudser vi bliver et problem, når de kommer op imod ligaens bedste forsvar. Hvis det lykkes Djurgården at komme foran, bliver det uhyre svært for Halmstad.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Djurgården vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.