Dagens spilforslag – Manchester Citys gode stime fortsætter

Kamp: Chelsea-Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 25. juni kl. 21:15

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Manchester City har fået en fremragende start på denne slutfase af Premier League. City har slået Arsenal og Burnley med samlede 8-0. Det er bliver naturligvis så godt som umuligt for Manchester City at indhente Liverpool, men Guardiolas tropper har tydeligvis ikke tænkt sig at gå på autopilot. Nu gælder det så Chelsea, som også fået en ganske god start. Vi tror dog, at City er en tand eller to skarpere end London-holdet og kommer til at vinde denne kamp.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Man kan som nævnt ikke sætte en finger på Manchester Citys start i Premier League. I første kamp mod Arsenal blev de hjulpet på vej af David Luiz, som blandt andet begik straffespark og fik rødt kort. I den efterfølgende kamp mod Burnley sikrede City sig en knusende 5-0-sejr mod Burnley. Efter første halvleg førte City allerede 3-0 på mål af Phil Foden og to gange Riyad Mahrez. Kort inde i anden halvleg var David Silva på pletten, inden Man of the Match Phil Foden igen lukkede festen med sin scoring til 5-0.

Chelsea er også kommet udemærket fra land med en 2-1-sejr mod Aston Villa. Villa ligger under stregen og er desperate efter at få point på kontoen, så det var bestemt ikke nogen let start på disse sidste kampe af Premeir Leauge. Chelsea dominerede dog en del mere en resultatet antyder. De havde nemlig hele 73% af kampen. Med 19 skud på mål. Til trods for det massive spilovertag lykkedes det dem dog at spille sig frem relativt få store chancer mod et Villa-hold, der som nævnt havde meget lidt at komme med.

Chelsea kommer naturligvis ikke til at se noget, der ligner samme procent boldbesiddelse mod City. Vi mener også, at City ser betydeligt skarpere ud end Chelsea, hvis sejr som bekendt kom på en billig baggrund mod et formsvagt Villa-hold. Vi regner derfor med, at City henter endnu en sejr i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Chelsea. Hos 888sport får man odds 1,76 på dette resultat.