Kamp: Manchester City-Arsenal

Spilforslag: Manchester vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,85

Spilstop: 17. juni kl. 21:15

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Premier League er endelig tilbage efter flere måneders pause. De to første kampe er hængepartier fra før pausen. Her spillede Manchester City og Aston Villa Liga Cup-finale, hvorfor deres respektive kampe måtte udskydes. Citys kamp mod Arsenal er naturligvis en ganske glimrende kamp at have på førstedagen for Premier Leagues tilbagekomst. Manchester City får svært ved at hente Liverpool, men vi tror, at stadig, at Guardiolas troppe vil være opsatte på at vise deres værd mod Arsenal.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Inden Premier League blev sat på ufrivillig pause var City i en lidt ustabil periode. Man sikrede sig et godt udgangspunkt i Champions Leagues ottendedelsfinaler med en 2-1-sejr ude mod Real Madrid. Herefter blev det til endnu en 2-1-sejr. Denne gang i Liga Cup-finalen mod Aston Villa. Man fik også sikret avancement i FA Cuppen via en 1-0 sejr ude mod Sheffield Wednesday. Kamp før pausen blev dog en skuffelse, da man tabte med 2-0 til lokalrivalerne Manchester United.

Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvornår Champions League vender tilbage. Den er naturligvis Citys primære fokus i denne sæson, da de står til at blive udelukket fra europæisk fodbold i to år. Nu kan de dog konsentrere sig om ligaen og FA Cuppen indtil da. Guardiola har en stor trup, så han får ingen problemer med det tætte kampprogram. Det faktum at hvert hold har fem udskiftninger der også umiddelbart en fordel for City med deres fremragende bænk.

Arsenal har naturligvis en trup med flere klassespillere. De har dog haft en skuffende sæson og indtager inden kampen niendepladsen i Premier League. Deres store problem er, at de har spillet hele 13 kampe uafgjort. Under pausen spillede Arsenal en venskabskamp mod Brentford fra the Championship. Her endte det med et ikke alt for imponerende 3-2 nederlag. Første kamp mellem holdene endte med en 3-0-sejr til City i Manchester. Vi vil bestemt ikke afvise et lignende resultat her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Arsenal med mindst to mål. Hos 888sport får man odds 1,86 på dette resultat.

Hos 888sport kan man som nye spiller få odds boost på vinderen af kampen. Du kan læse mere om tilbuddet her.