Kamp: Chelsea – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder Liga Cuppen

Odds: 1,72

Spilstop: 27. februar kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vi skal have fundet vinderen af dette års Liga Cup. Der er lagt op til et brag af en finale mellem Premier League-topholdene Chelsea og Liverpool.

Liverpool er flyvende for tiden, mens Chelsea Chelsea også har tanket selvtillid på det seneste. Det kan meget vel blive en tæt affære på Wembley, men vi regner med, at det i sidste ende bliver Liverpool, som kan løfte pokalen.

 

Derfor vinder Liverpool Liga Cuppen

Det kører for Liverpool. The Reds vundet deres sidste fem ligakampe på stribe. Senest overvandt man en skrækstart mod Norwich, da det endte med en komfortabel 3-1-sejr.

Set med Liverpool-øjne var det bedste ved den kamp, at man fik hele offensiven på tavlen. Det lykkedes nemlig både Sadio Mané, Mohamed Salah og nyerhvervelsen Luis Díaz at få scoret.

Derudover ser det også godt ud i Champions League, hvor Liverpool slog Inter med 2-0 i Milano. Dermed har man et fremragende udgangspunkt inden returkampen.

Chelsea går som nævnt også ind til denne kamp med selvtillid i posen. De har vundet VM for Klubhold. Derudover sikrede man også tre meget vigtige point mod Crystal Palace efter en sen scoring af Hakim Ziyech. I Champions League slog man Lille med 2-0-hjemme.

Det er dog ikke alt, som kører på skinner for Thomas Tuchels mandskab. Romelu Lukaku har nemlig haft svært ved at få det til at spille. Han rørte blot bolden syv gange under hele kampen mod Palace, så hele kampen mod Lille fra bænken.

Chelsea har ikke ligefrem vadet i mål gennem deres sidste par ligakampe. Derfor er er det sandsynligt, at de får det svært mod det stærke Liverpool-forsvar.

Vi regner med at Liverpool er en tand for stærke for Chelsea. Det kan dog bestemt ikke udelukkes, at vi skal ud over den forlængede spilletid. Derfor garderer vi os ved at se, at Liverpool vinder Liga Cuppen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool vinder Liga Cuppen. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.