Dagens spilforslag – Chelsea vinder FA Cuppen

Kamp: Chelsea – Leicester

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 15. maj kl. 18:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Vinderen af denne sæsons FA Cup skal findes, når Chelsea og Leicester tørner sammen på Wembley. Chelsea har vundet turneringen otte gange, mens Leicester har tabt fire finaler og stadig har deres første sejr til gode.

Dermed kan de blive en historisk aften for Leicester, som kan føje en FA Cup til det mesterskab, som de tog for fem år siden.

Leicester kommer dog på en svær opgave mod et stærkt Chelsea-hold. Chelsea tabte midtugens kamp mod Arsenal, men trods det mener vi, at de har gode muligheder mod Leicester.

 

Derfor vinder Chelsea finalen

Chelsea tabte som nævnt deres seneste kamp i Premier League mod Arsenal. Med til historien hører dog, at blot fire af de startende 11 også startede i weekendens flotte sejr mod Manchester City.

Thomas Tuchel brugte da også de mange udskiftninger som en mulig forklaring på, hvorfor man endte med at tabe kampen. Med til historien hører også, at Chelsea blandt andet var uheldige med forsøg på træværket.

Derfor kan man formentlig godt forvente at se profiler som Eduard Mendy, Marcos Alonso, N’Golo Kanté, Hakim Ziyech og Timo Werner være tilbage mod Leicester.

Leicester tankede selvtillid med en vigtig 2-1-sejr mod Manchester United. Det var dog et ret så reservespækket United-hold. Faktisk var Mason Greenwood eneste genganger fra weekendens 3-1-sejr mod Aston Villa. Derfor var det ikke nogen overraskende sejr fra Leicesters side.

Chelsea har revanche til gode fra holdenes første møde i denne sæson, som endte med en 2-0-sejr til Leicester efter scoringer af Wilfred Ndidi og James Maddison.

Vi regner da også med, at Chelsea formår at ryste midtugens skuffelse af sig og ender med at vinde deres niende FA Cup.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea slår Leicester. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.