Dagens spilforslag – Chelsea succesen fortsætte mod Arsenal

Kamp: Chelsea – Arsenal

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 12. maj kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Thomas Tuchels fænomenale periode som Chelsea-fan fortsatte i sidste weekend med endnu en imponerende sejr over Manchester City. Med en sejr i dette opgør mod Arsenal kan man så godt som sikre sig en plads i næste års Champions League.

Arsenal kan matematisk set nå en femteplads. Der er dog gode chancer for, at det ender med at være nok til Champions League. Derfor er det også en yderst vigtig kamp for Arsenal, der som bekendt ikke gik i finalen i Europa League.

Vi mener dog, at Artetas tropper får det svært mod, hvad der efterhånden må betegnes som værende et af Europas mest formstærke mandskaber.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea har som bekendt haft et intet mindre en fænomenalt forår. De har kvalificeret sig til finalerne i FA Cuppen og Champions League efter sejre mod henholdsvis Manchester City og Real Madrid.

I sidste weekend førte Tuchel Chelsea til endnu en sejr mod den kommende Champions League-finale-modstander – Manchester City. Det skete, da Marcos Alonso sikrede en sen 2-1-sejr på Etihad. Raheem Sterling havde bragt City foran i anden halvleg, inden Hakim Ziyech fik udlignet efter lidt over en times spil.

Den sejr betød, at Manchester City måtte udskyde deres mesterskabsfest lidt endnu, og at Chelsea er snublende tæt på at sikre en plads i top fire. Chelsea har seks point ned til West Ham med tre kampe igen og syv til Liverpool, som dog har en kamp i hånden. Dermed skal man altså stadig holde skruen i vandet.

Arsenal har for første gang siden slutningen af januar præsteret at vinde to Premier League-kampe på stribe. Her har dog været tale om sejre mod bundholdene Newcastle og West Bromwich.

Arsenal vandt sæsonens første møde med Chelsea med 3-1. Det var dog som bekendt et Chelsea-hold i helt anderledes form dengang. Vi regner med, at Tuchels Chelsea ender med at tage alle tre point i dette London-brag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea slår Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.