Kamp: Brøndby IF – RB Salzburg

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 25. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby var ikke spået de store chancer, da de mødte Salzburg på udebane i den sidste runde af Champions League-kvalifikationen. Her overraskede Brøndby dog positivt ved at være et mulehår fra at spille uafgjort i Østrig.

Det blev dog til et 2-1-nederlag. Derfor skal Niels Frederiksens tropper endnu engang spille op til deres absolut bedste, hvis de skal have en chance for at spille sig videre.

Vi regner da også med, at der er lagt op til en spændende aften på Brøndby Stadion. Udeholdet er uhyre stærke, men Brøndbys Mikael Uhre er i topform. Derfor anser vi det bestemt for muligt, at vi får begge hold på måltavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Det er ingen hemmelighed, at Brøndbys sæsonstart har været langt god nok. De danske mestre har nemlig endnu ikke vundet i denne sæson. I Superligaen har man således fire point fra de første seks kampe.

I weekenden så det ud til, at man var på vej mod sæsonens første sejr, da man første 2-0 over OB ved pausen. Det var sidste sæsons Superliga-topscorer Mikael Uhre, som havde scoret begge mål. OB endte dog med at få udlignet til slutresultatet 2-2.

Det var dog endnu et selvtillidsboost for Uhre, som også scorede i første kamp mod Salzburg på en af Brøndbys få chancer. Brøndby vil med store sandsynlighed heller ikke komme til at vade i chancer i returopgøret, så det er naturligvis vigtigt, at man har en mand, som man kan stole på, når chancen byder sig.

Brøndby-defensiven har dog vaklet i denne sæson, hvilket vi også så i weekenden. Derfor har vi da også svært ved at se, at de skulle kunne holde buret rent mod østrigerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og RB Salzburg. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.