Dagens spilforslag – Brøndby går videre i Conference League

Kamp: Brøndby IF – Pogon Szczecin

Spilforslag: Brøndby IF går videre

Odds: 1,61

Spilstop: 28. juli kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter 1-1 i første møde mellem Brøndby og polske Pogon Szczecin skal vi nu have afgjort, hvilket af de to hold skal videre i Europa Conference League-kvalifikationen. Det sker, når de to hold mødes på Brøndby Stadion.

Brøndby går desuden også ind til kampen med mål om at vaske weekendens nederlag til FC Nordsjælland af sig.

Vinderen af kampen møder det schweiziske storhold FC Basel eller nordirske Crusaders. Her vandt Basel dog første kamp med 2-0, så det ligner schweizisk modstand til vinderen.

 

Derfor går Brøndby IF videre

Mange havde på forhånd spået, at styrkeforholdet ville være relativt lige mellem disse to hold. Den forudsigelse viste sig da også at holde stik i første opgør i Polen.

Har var Brøndby klart bedst i første halvleg, hvor polakkerne var noget tandløse. Her bragte Blas Riveros brøndby foran efter lidt under en halv time.

Dermed var det formentlig en ganske godt tilfreds Niels Frederiksen, som spillerne mødte i pausen. Kampbilledet ændrede sig dog i anden halvleg.

Her kom Pogon nemlig anderledes godt ud af starthullerne. Det betød, at Brøndby-keeper Mads Hermansen måtte ud i et par gode redning.

Brøndby fik dog også spillet sig frem til gode chancer i anden halvleg. Det blev dog hjemmeholdet, som endte med at få udlignet kort før tid.

Dette er dog fortsat et pænt udgangspunkt for Brøndby. Det var som ventet en vild kulisse i Polen, men nu kan Brøndby nyde godt af at have deres egne fans i ryggen.

Hvis Brøndby kan finde takterne fra første halvleg frem i returkampen, så ser det godt ud. Det kan dog meget let ventes at blive endnu en tæt kamp.

Derfor kan det være, at Brøndby må ud i forlænget spilletid eller endda straffesparkskonkurrence for at afgøre tingene. Her bliver hjemmepublikummet naturligvis ikke mindre vigtige.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF går videre. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.