Kamp: Brentford – Newcastle United

Spilforslag: Newcastle United vinder kampen

Odds: 3,02

Spilstop: 26. februar kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det tyder på, at vi nærmer os Christian Eriksens debut for Brentford. Hvis alt flasker sig, kan det meget blive denne hjemmekamp mod Newcastle.

Brentford har da også hårdt brug for danskerens kvaliteter. Deres seneste ti kampe har nemlig budt på sølle fire point. Her har man tabt hele otte kampe.

Nu gælder det denne kamp mod Newcastle. Det er ikke det rareste tidspunkt at møde nordenglænderne på. Newcastle har nemlig ikke tabt deres seneste seks kampe. Derfor mener vi også, at der er mest, som taler for, at de henter tre point her.

 

Derfor vinder Newcastle United kampen

Det er for alvor begyndt at spille for Eddie Howe i Newcastle er i 2022. I årets indtil videre fem kampe er det blevet til imponerende tre sejre og to uafgjorte. Det vil med andre ord sige 11 af 15 mulige point.

Det er naturligvis noget, som rykker i forhold til bundstriden. Newcastle er nu oppe på 22 point, hvilket er fire mere end Watford, som ligger under stregen.

Nu handler det om at fortsætte de gode takter. Her er det svært at finde en større ønskemodstander end Thomas Franks Brentford-mandskab. De har som nævnt blot hentet fire point af de sidste 30 mulige.

Med til historien hører naturligvis, at man har haft et svært program på det seneste. De har i deres sidste fem kampe lukket ni mål ind og blot scoret tre.

De sidste par kampe har man manglet Ivan Toney, men han kan være tilbage mod Newcastle. Samtidig er der mulighed for, at Eriksen kan komme i spil efter et par vel overståede træningskampe.

Med eller uden Eriksen regner vi dog med, at Brentford får det svært mod et Newcastle-hold, der for alvor har fået moral. Deres fine 1-1-resultat ude mod West Ham vidner om, at de bliver svære at slå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Newcastle United vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 3,02 på dette.