Kamp: Bayern München – VfL Wolfsburg

Spilforslag: Bayern München vinder kampen med mindst tre mål (Bayern München -2)

Odds: 1,77

Spilstop: 17. december kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Som det hører sig til på dette tidspunkt af sæsonen, så er Bayern München flyvende. De fører Bundesligaen overbevisende og smadrede Stuttgart i seneste runde.

Nu gælder det kampen mod Wolfsburg. Det er desuden den sidste kamp inden vinterpausen, så der er ingen grund til at spare på noget. Wolfsburg er skidt kørende, og vi regner da også med, at det bliver endnu en overbevisende indsats fra Bayerns side

 

Derfor vinder Bayern München kampen med mindst tre mål

Bayern München har haft en stærk december måned indtil nu. Man gik suverænt videre fra Champions League med maksimumpoint. I sidste kamp blev det til en overlegen 3-0-sejr mod Barcelona til trods for, at man intet havde at spille for.

I Bundesligaen har man slået Dortmund, Mainz og senest Stuttgart. Det betyder, at man fører med hele ni point ned til Dortmund.

Seneste rundes sejr over Stuttgart blev en regulær ydmygelse af naboerne mod vest. Det endte nemlig intet mindre end 5-0 til Bayern. Det var særligt i anden halvleg, at tingene tog fart, da Bayern fik nettet hele fire gange.

Nu gælder det så som nævnt året sidste kamp hjemme mod Wolfsburg. Wolfsburg er et hold, som for alvor trænger til en pause. De har nemlig tabt deres sidste fire kampe på stribe – senest til Stuttgart og Köln med henholdsvis 0-2 og 2-3.

Der er dermed lagt op til en hård aften for dem i München. Bayern er i topform og vil naturligvis være opsatte på at kunne gå på juleferie med et godt resultat. Vi regner da også med, at de kører en ganske sikker sejr hjem på Allianz Arena.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder kampen med mindst tre mål (Bayern München -2). Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.