Dagens spilforslag og odds: BATE Borisov banker HJK Helsinki

Spilforslag hver dag

Kamp: BATE Borisov – HJK Helsinki
Spilforslag: 1
Odds: 1,64
Bookmaker: Unibet

 

Odds på BATE-sejr hos Unibet

 

BATE Borisov fra Hviderusland skal klokken 19:00 på hjemmebane op imod HJK Helsinki fra Finland. Umiddelbart ligner det en stensikker sejr til værterne, da de er et meget bedre mandskab end gæsterne. Tager man et kig på den hviderussiske liga, finder man også hurtigt ud af, at BATE ligger lunt i svinget til at snuppe mesterskabet for 13, gang i streg. De har således vundet 14 kampe, spillet to uafgjort og kun tabt en enkelt med en samlet målscore på 30-10. Derudover har de endnu ikke prøvet at tabt på eget græs.

 

BATE er bare bedre

Hviderusserne har vundet syv ud af deres seneste otte kampe, mens den sidste endte uafgjort. Sidst de forlod banen som tabere var den 2. juli, hvor de måtte se sig slået af FC Gorodeya på udebane med 2-1. Der skal altså noget ekstraordinært til, hvis man vil trække sig sejrrigt ud af en duel med de mangedobbelte hviderussiske mestre, og det tror vi simpelthen ikke på, at HJK er i stand til at præstere.

Finnerne er godt nok rimelig godt kørende, men deres liga er heller ikke i nærheden af deres modstanders. De snuppede mesterskabet i sidste sæson, men det var også første gang i fire tre forsøg. Lige pt. ligger de nummer et med 45 point efter 14 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 38-15. De har vundet deres sidste fire kampe på stribe, men to af dem var mod upåagtede Vikingur fra Færøerne i CL-kvalen. De lukkede i øvrigt mål ind i begge opgør.

Vi synes helt sikkert, at dette opgør lugter af en hjemmesejr på Borisov Arena. Hjemmeholdet har større stjerner og et bedre mandskab end udeholdet. Derudover har de også meget mere europæisk erfaring. I sidste sæson var de eksempelvis i gruppe H af Europa League med Arsenal, FC Köln og Røde Stjerne Beograd.

Derfor anbefaler vi at spille på, BATE Borisov vinder kampen til odds 1,64 hos Unibet.

 

Odds på BATE-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund