Kamp: Aston Villa – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen

Odds: 2,22

Spilstop: 9. april kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Tottenham er nu oppe på hele tre sejre i streg, hvilket naturligvis rykker godt i den tætte tabel. Dermed er man nu hopper forbi rivalerne Arsenal i tabellen. Holdene er dog á point, så Spurs’ stime skal gerne fortsætte, hvis de skal forsvare deres fjerdeplads.

Der venter dem da også en relativt overkommelig opgave, når de skal en tur på Villa Park. Villa har gennem de sidste par kampe lignet et hold, som allerede er gået halvvejs på sommerferie. De har tabt deres sidste tre kampe stribe, og det tror vi bliver til fire i dag.

 

Derfor vinder Spurs kampen

Tottenham har som nævnt imponeret i deres sidste tre ligakampe. Stimen startede, da man slog Brighton med 1-0. Derefter blev det til en flot 3-1-sejr mod West Ham, der også er med i jagten på top fire.

Senest gik man dog målamok mod Newcastle. Det så dog ud til, at man måtte gå til pause bagud med 0-1, men Ben Davies fik udlignet kort inden pausen.

I anden halvleg fik scoringer Matt Doherty, Son Heung-min, Emerson Royal og Steven Bergwijn gjort det til kampens slut resultat. Harry Kane måtte “nøjes” med en assist, men det faktum, at Spurs kan scorer fem uden, at han er på tavlen viser, hvor stærkt holdet er kørende.

Kane er dog også ganske godt kørende. Han fik en sløv start på sæsonen med blot en scoring i de første 15 runder. De efterfølgende 16 har dog kastet hele 11 af sig.

Nu møder han og Spurs så er Villa-hold, hvor intet fungerede i deres sidste kamp mod Wolves. Villa kom bedre med i anden halvleg, men på det tidspunkt var skaden allerede sket.

Steven Gerrard var efter kampen meget kritisk over for sit mandskab. Han sagde, at hvis disse spillere ikke kan følge hans plan, så vil han hente folk til sommer, som kan.

Dermed ligner Villa med deres 36 point et hold, som bare tæller ned, til sæsonen er slut, så de igen kan springe banken. Spurs har vundet seks af deres sidste syv ligakampe mod Villa, og det regner vi med, at de gør igen denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,22 på dette.