Dagens spilforslag og odds: Kedelig halvleg på Aalborg Portland Park

Spilforslag hver dag

Kamp: AaB – Vejle BK
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,20
Bookmaker: bet365

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Mandagskampen skal spilles på Aalborg Portland Park. Her tager AaB imod Vejle BK. Værterne har ikke vundet i deres sidste tre forsøg, mens gæsterne er endnu dårligere kørende, da de ikke har smagt sejrens sødme i Superligaen siden juli måned. Der er altså tale om et vitalt opgør for begge mandskaber. Det taler for, at vi får en tæt og taktisk affære med få scoringer. Rent faktisk ville det overhovedet ikke undre os, hvis der står 0-0 i pausen, da disse to hold har haft mere end svært ved at få netmaskerne til at blafre denne sæson.

 

To mandskaber der ikke scorer mange mål

Hjemmeholdet startede ud som fyr og flamme, da de snuppede fire sejre i fem forsøg. Siden da er det dog så småt blevet hverdag igen, da de har spillet uafgjort med henholdsvis AC Horsens og Randers FC, mens de måtte se sig slået af oprykkerne fra Esbjerg fB. Deres helt store akilleshæl er de manglende mål, da der kun er blevet scoret syv af slagsen i de første otte kampe. Det scoringssnit skal forbedres markant, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at forbedre sidste sæsons femteplads. I et forsøg på at forstærke offensiven har de hentet Philipp Ochs på lån fra Hoffenheim, Lucas Andersen på lån fra Grasshopper Club Zürich og byttet ineffektive Jannik Pohl for den hollandske målræv Tom van Weert fra Groningen. Ingen af dem er dog rigtig spillet ind på holdet endnu.

Udeholdet er inde i en pointmæssig krise. De har således kun skrabet sølle fire point sammen siden den 22. juli, og de hungrer virkelig efter en sejr i Superligaen. Det ligner dog ikke umiddelbart, at den kommer i aften. De har nemlig svært ved at holde buret rent, og når man scorer under et mål per kamp, så er det en rigtig dårlig kombination. Vi synes, at det her opgør lugter langt væk af uafgjort. Både efter første og anden halvleg.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort hos bet365. I skrivende stund giver det pengene 2,20 gange igen.

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.