Dagens spilforslag – Få mål i Aalborg

Kamp: AaB – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 19. februar kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er tre vigtige point på højkant, når FC Midtjylland gæster AaB i Superligaen. FC Midtjylland er nemlig blot ét point efter Brøndby i toppen. Samtidig er hjemmeholdet tre point efter SønderjyskE i kampen om top seks.

FC Midtjylland har vundet deres sidste to kampe uden, at offensive for alvor har imponeret. AaB har haft et startprogram i foråret med vist, at de sidste par kampe har deres defensiv sikret point.

Vi regner derfor ikke med, at dette bliver nogen særligt målrig kamp, og der ender med at komme færre end tre mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

FC Midtjylland fik en skidt start på foråret, da de tabte 2-1 til SønderjyskE. Siden da har man dog fået styr på tingene med sejre mod Randers og senest Horsens. Disse lød på henholdsvis 2-1 og 1-0.

Det var dog langt fra imponerende mod Horsens, hvor man var lige ved at smide de tre point dybt inde i overtiden. Heroisk forsvarsspil af kaptajn Erik Sviatchenko fik dog afværge katastrofen. Alt i alt må fire mål i de tre første Superligakampe ikke siges at være prangende af FC Midtjylland.

Nu skal de så en tur til Aalborg. Her venter AaB, som i deres sidste tre kampe har mødt FC København, Brøndby og Randers. Man tabte 3-2 til FCK, men de øvrige kampe endte henholdsvis 1-1 og 0-0.

De har med andre ord vist, at de formår at holde stærke modstandere fra fadet. Overfor et FC Midtjylland-hold der som beskrevet ikke lader til at være helt oppe i gear offensivt mener vi derfor, at der er ingredienser til en kamp med under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i AaB – FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.