Crazy odds: Få odds 4.00 på Barcelona sejr mod Sevilla

Lørdag d. 20. november kl. 20.00 får FC Barcelona besøg af topklubben Sevilla, der har overrasket de fleste i denne sæson.

Til det spændende topbrag har du mulighed for at gøre kampen ekstra interessant, og det gør du ved at benytte dig af det fantastiske tilbud, som Betfair langer af sted til dig.

 

I deres nye sportsbook, som er helt ny for danske kunder, har de et brag af et tilbud til dig på opgøret mellem FC Barcelona og Sevilla FC. Du har nemlig mulighed på at få markedets absolut højeste odds på FC Barcelona, da du lige nu kan få hele 4.00 gange din indsats igen på Barcelona. Det bedste af det hele er, at du får din indsats retur, hvis du taber dit spil, og dermed er det et helt risikofrit spil.

 

Sådan gør du:

For at modtage denne fantastiske bonus fra Betfair, kræver det, at du ikke allerede i forvejen har en konto hos Betfair. Hvis dette er tilfældet, så kan du desværre ikke benytte dig af Betfairs tilbud. Har du ikke en konto hos Betfair, så er det bare med at slå ørerne ud.

Du skal oprette en konto hos Betfair, og huske at benytte dig af denne bonuskode: ZEP349. Når du har benyttet dig af denne kode, skal du finde kampen mellem FC Barcelona og Sevilla, og spille max. 100 kr. på en sejr til FC Bacelona. Oddset er lige nu 1.20 på FC Barcelona, og her spiller du dine 100 kr.

Derefter læner du dig bare tilbage i sofaen og venter på at kampen er afgjort. Hvis FC Barcelona vinder kampen, så får du din indsats + gevinst retur. Derefter runder Betfair op til odds 4.00 og giver dig altså 280 kr. som du kan bruge på et freebet. Hvis du taber dit bet, så får du din indsats retur som et freebet, du kan benytte dig af på deres sportsbook.

Vilkår og regler er gældende for denne kampagne.