Confederations Cup 2017 løber af stablen i Rusland fra d. 17. juni til d. 2. juli, og her deltager otte topnationer fra de forskellige fodboldforbund rundt omkring i verden. Vi har Portugal, Tyskland og Rusland med fra UEFA, Chile og Mexico fra CONMEBOL, Cameroun fra CAF og Australien og New Zealand fra OFC.

Som vi kender det fra VM, er det naturligvis de europæiske og sydamerikanske lande, som indtager favoritrollerne. De største favoritter er Tyskland, Chile og Portugal som giver mellem odds 3.00-3.50 som vindere af Confederations Cup i Rusland. Herefter stiger oddset til 10.00 på Mexico og værterne fra Rusland.

Se odds på Confederations Cup-vinderne forneden, eller spring til bet365.dk, hvor der er odds på samtlige Conf Cup-kampe frem til og med finalen d. 2. juli.

Spil på turneringen hos bet365.dk >>

 

Odds: Hvem vinder Confederations Cup 2017?

Tyskland: 3.00 Chile: 3.25
Portugal: 3.50 Mexico: 10.00
Rusland: 10.00 Cameroun: 21.00
Australien: 34.00 New Zealand: 501.00

Spil på turneringen hos bet365.dk >>

 

I Confederations Cup er de otte hold inddelt i to grupper, hvor de to bedste hold går videre til semifinalerne. I gruppe A finder vi Portugal, Rusland, Mexico og New Zealand, mens gruppe B består af Tyskland, Chile, Cameroun og Australien.

 

Spilforslag: Portugal vinder i Rusland

Mens Tyskland er favoritter hos bookmakerne, men den tyske trup mangler adskillige af de store profiler som f.eks. Neuer i målet. I stedet har Tyskland sendt en række reserver og spillere som er inde omkring periferien af det tyske A-landshold, så det taler naturligvis imod en guldmedalje i denne Confederations Cup.

Tyskland er dog med i denne turnering som regerende verdensmestre, og bør selvfølgelig betragtes som et stærkt hold.

Portugal giver derimod odds 3.50, og er med i turneringen som regerende europamestre. Her er der tale om et hold som kommer med alt remmer og tøjler kan holde, inkl. Cristiano Ronaldo. Europamestrene deltager for første gang i Confederations Cup nogensinde, og har muligheden for at sikre nationen et trofæ som man mangler på hylden. Ronaldo vil vinde så meget som muligt, mens han stadig spiller, og mon ikke den ambitiøse Real Madrid-spiller også gerne vil have et Confederations Cup-trofæ på sit C.V. Ronaldo skal nok piske holdkammeraterne op til at gå efter sejren, og Portugal ligner i vores optik det bedste bud.

Chile er også inde i billedet som en seriøs udfordrer til denne Confederations Cup, der også bliver chilenernes første nogensinde. Chile stiller med et rutineret hold, krydret med navne som Arturo Vidal og Alexis Sanchez. Chile har haft lidt problemer i den hårde VM-kvalgruppe i Sydamerika på det seneste, så det er også tænkeligt at holdet tager turneringen i Rusland alvorligt i forsøget på at banke fornyet selvtillid ind i holdet, som vandt Copa America på hjemmebane i 2015.

Vi tror som nævnt mest på Ronaldo og Co., men uanset hvem du tror på, kan du se kampene fra Confederations Cup på DR i de kommende uger, og oddsene finder du selvfølgelig hos bet365.dk.

Spil på turneringen hos bet365.dk >>