260x154_bet365Tirsdag d. 17. februar 2015. Kl. 20:45 mødes Paris St. Germain og Chelsea FC i 1/8-finalen ved Champions League.

Champions League bolden ruller endelig igen, når der fløjtes op for de første 1/8-finaler, når PSG og Chelsea FC tørner sammen i Paris. De to stenrige klubber med de stjernespækkede trupper tørner sammen i den franske hovedstad, og der er lagt op til et brag af en kamp, når “The Chosen One” og hans Chelsea mandskab skal møde PSG med Zlatan Ibrahimovic i spidsen.

 

Odds på PSG vs Chelsea her —>

Paris St. Germain har ikke haft den perfekte sæson i år, der har været præget af intern uro, og derfor er PSG da heller ikke på førstepladsen, som vi ellers så dem dominere sidste år. I Premier League er Chelsea dog på en klar førsteplads, og det ligner ikke, at der er nogle hold, der i øjeblikket kan vælte Chelsea af pinden. Den stærke britiske trup er blandt favoritterne til at gå hele vejen i Champions League, og det kræver bl.a. at de formår at slå Paris St. Germain over de næste to kampe, så de kan avancere sig til kvartfinalen i den præstigefyldte turnering.

 

Scorer Diego Costa i kampen?

Chelsea kaprede en af Spaniens bedste angribere, da de hentede Diego Costa til klubben sidste sommer. Diego Costa scorede mål på samlebånd for Atletico Madrid, og han var klart en af årsagerne til, at det lykkedes dem at vinde Primera Division samt en 2. plads i Champions League, som de tabte til Real Madrid. Nu møder Diego Costa så PSG, og det er ikke uvant for den tidligere Atletico Madrid angriber at score i Champions League. Hvis Diego Costa scorer mod PSG, giver det lige nu pengene 2.40 gange igen, mens du kan få odds 5.00 gange indsatsen igen, hvis han scorer kampens første mål.

Finder Zlatan Ibrahimovic vej til målet?

Den svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic er altid på alles læber, uanset i hvilken klubber han spiller. Nu er det PSG, og det har han gjort med stor succes, og han står nu i 1/8-finalen med den franske storklub. Hvis PSG skal avancere sig til kvartfinalen, kræver det et godt resultat mod Chelsea, og det kan de få, hvis Zlatan Ibrahimovic finder vej til nettet. Lige nu giver det pengene 2.40 gange igen, hvis han scorer i kampen og hele 5.00 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.