260x154_bet365Tirsdag d. 25. november 2014 kl. 20:45 mødes Manchester City og FC Bayern München i Champions League gruppespillet.

Det er ved at være absolut sidste chance for Manchester City, hvis de vil have nogen som helst chance for at deltage i knock-out kampene i dette års Champions League. De engelske mestre har klaret sig alt andet end godt, og da det seneste blev til et nederlag på 1-2 på hjemmebane til CSKA Moskva.

 

Odds på Manchester City vs Bayern München her —>

Nederlaget betyder, at Manchester City indtager sidstepladsen i gruppen, hvor de dog stadig kun har to point op til 2. pladsen, hvor AS Roma i øjeblikket er placeret. Bayern München er forlængst stukket af, og de har med sejren over Roma sikret sig førstepladsen i gruppen. Der er dog intet der tyder på, at tyskerne tager en afslappet dag i Manchester, og derfor er Bayern München også favoritter til at vinde opgøret. Lige nu kan du få odds 2.15 på at FC Bayern München vinder over Manchester City, mens det giver pengene 3.40 gange igen, hvis Manchester City vinder. Uafgjort mellem de to mandskaber kaster pengene 3.75 gange af sig.

 

Robert Lewandowski scorer i kampen

Polske Robert Lewandowski er en af de bedste angribere i verden, hvilket var grunden til, at Bayern München hentede ham fra rivalerne BVB Dortmund. Mod Manchester City er han favorit til at score kampens første mål, og du kan lige nu få pengene 5.50 gange igen, hvis Lewandowski sender den første kugle i nettet. Scorer Robert Lewandowski bare når som helst i kampen, så giver det lige nu 2.25 gange igen.

 

Agüero finder vej til nettet

Serigo Agüero er topscorer i Premier League, og den lille argentiner har virkelig vist sine styrker som angriber i denne sæson. Det kan komme til at gå udover FC Bayern München tirsdag aften, og bookmakerene mener da også, at der er pæne chancer for, at Agüero scorer i løbet af kampen. Lige nu giver det 2.40 gange igen, hvis Aguero scorer, mens det giver 6.00 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.