260x154_bet365Onsdag d. 26. november 2014 kl. 20:45 mødes Arsenal FC og BVB Dortmund i Champions League gruppespillet 2014/2015.

Der er lagt op til et brag af  et opgør på Emirates i London, når den engelske traditionsklub får besøg af de tyske vice-mestre fra BVB Dortmund. Tyskerne har vundet de første fire kampe, og de er dermed garanteret at gå videre, mens Arsenal med en sejr på hjemmebanen kan sikre sig videre avancement på bekostning af Anderlect og Galatasaray.

 

Odds på Arsenal vs Dortmund her —>

Tyskerne er dog ikke sikre på førstepladsen endnu, og derfor har de ikke bare tænkt sig at lægge sig ned. Seneste de to hold mødtes, var tyskerne alt dominerende, og selvom det ikke forventes at blive sådan igen, så er Dortmund alligevel kun snævre underdogs til kampen. Du kan således lige nu få odds 3.00 gange igen på BVB Dortmund, mens du bliver belønnet med odds 2.40, hvis Arsenal vinder kampen. Et uafgjort resultat mellem de to klubber vil kaste pengene 3.60 gange tilbage.

 

Shinji Kagawa er på pletten

BVB Dortmund har i de seneste mange år været en trup, hvor de har udviklet den ene stjernespiller efter den anden. Langsomt blev de spillere kapret af andre klubber, hvor især Bayern München har taget godt for sig af retterne. Der er dog også kommet et par af spillerne tilbage, og det er eks. Shinji Kagawa, som skiftede til Manchester United. Han har dog stadig scoringer til gode siden han kom tilbage, og de kan falde mod netop Arsenal.

Lige nu giver det pengene hele 4.00 gange igen, hvis Kagawa scorer i kampen, mens du kan få odds 11.00, hvis Kagawa scorer kampens første mål.

 

Danny Welbeck er varm

Danny Welbeck er uden tvivl meget glad for sit skifte fra Manchester United til Arsenal. Her får han masser af spilletid, og det kvitterer han med mål. Han er varm for London klubben, men han er så sandelig også varm for det engelske landshold. Hvis Danny Welbeck ligeledes er varm onsdag aften, så kan du få pengene 2.37 gange igen, hvis det altså lykkes ham at score i kampen. Hvis “That guy Welbeck” scorer kampens første mål, så giver det pengene 6.00 gange igen.