Boxing Day: Manchester United vs Sunderland spilforslag

Indlæser..

Mandag d. 26. december er Boxing Day i England, og som traditionen varsler, står den på masser af Premier League-bold på anden juledag.

Kl. 16.00 tager Manchester United imod bundholdet Sunderland, som har vundet fire af deres syv seneste kampe og har kæmpet sig væk fra sidstepladsen i Premier League. Manchester United er ubesejret i 11 hjemmekampe i træk, og har vundet de sidste tre kampe i ligaen, så der venter en svær opgave for Sunderland på Old Trafford. Ser vi på odds på Man United vs Sunderland hos bet365, er bookmakeren da heller ikke i tvivl: United vinder denne her!

bet365 tilbyder odds 1.20 på United og odds 13.00 på Sunderland, mens uafgjort kan spilles til 6.50 gange pengene.

Vi er klar med et Manchester United vs Sunderland spilforslag, hvor vi anbefaler et spil på en United handicap -2 sejr til odds 2.50, hvilket du kan læse mere om forneden.

Spil nu hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til Manchester United vs Sunderland

Manchester United går ind til kampen mod Sunderland med fornyet tro på tingene, efter De Røde Djævle har hentet fire sejre i de fire seneste kampe. Tre af disse “on the road”, hvor man har slået Zorya, Crystal Palace og West Bromwich. Ind imellem blev Tottenham sendt hjem med 1-0 fra Old Trafford.

Blot ét mål har United lukket ind i de fire sejre, og nu vender Mourinho og Co. hjem til Old Trafford, hvor man er 3-4-1 for sæsonen, og øjner en glimrende mulighed for at forbedre denne statistik foran egne fans.

Sunderland er nemlig 1-1-6 på udebane for sæsonen, og er derfor ikke just noget skræmmende udebanehold i Premier League. Det hører dog med til historien om Sunderland, at The Black Cats efter at have åbnet sæsonen med 10 kampe uden sejre, nu er kommet bedre med, og har hentet fire sejre i de sidste syv. De øvrige tre tabte Sunderland til gengæld.

Det er mest hjemme på Stadium of Light at Sunderland har hentet point i denne sæson, og de seneste to udekampe er da også tabt med 2-0 i Leicester og senest 3-0 i Swansea. Sunderland vandt senest med 1-0 hjemme mod Watford, hvilket har sendt dem op på 18. pladsen i tabellen, lige under stregen. Men i og med Sunderland ikke har bevist det store på udebane i denne sæson, og United synes på vej i storform i øjeblikket, bør det blive en komfortabel sejr til Zlatan og Co.

Zlatan Ibrahimovic har i øvrigt lavet tre af Uniteds fire seneste mål, og “Kung Zlatan” er bestemt værd at spille på som første målscorer, når bet365 i juledagene sætter odds på dette marked.

Se alle odds på Manchester United vs Sunderland hos bet365, hvor vi altså anbefaler et spil på Manchester United -2 til odds 2.50.

Spil nu hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...