Borussia Dortmund – Schalke 04 odds: Tæt Ruhr-derby i vente

Lørdag eftermiddag er det endnu en gang tid til et af Tysklands mest traditionsrige rivalopgør – Ruhr-derbyet mellem Borussia Dortmund og Schalke 04. Opgøret fandt første gang sted i 1925, og det har sit navn fra Ruhr-distriktet, hvor både Dortmund og Gelsenkirchen er placeret. Kampen kendes også som revierderbyet, og der er som altid lagt op til et brag af en kamp.

Borussia Dortmund befinder sig i en dyb krise for tiden. Klubben har blot vundet én af de eneste ni kampe i alle turneringer, og i midtugen blev den sendt ud af Champions League. I Bundesligaen er Dortmund helt nede på femtepladsen, og de er allerede ni point efter Bayern München på førstepladsen.

For Schalke 04 ser det anderledes godt ud. De kongeblå ligger på andenpladsen i Bundesligaen, og Schalke har ikke tabt siden september. Siden dengang er det blevet til syv kampe i træk uden nederlag, og det ser ud til at passe Schalke fint at holde fri i de europæiske midtuger.

På trods af de store forskelle i holdenes form er Dortmund stadig bookmakernes favorit til at løbe med sejren. Dette skyldes primært hjemmebanefordelen men også, at de ikke har tabt til Schalke siden 2014. Hos bwin udbydes en Dortmund-sejr til odds 1,78, imens der gives odds 4,10 på, at Schalke 04 vinder.

Hos bwin kan man i øvrigt streame kampen både gratis og lovligt. Det kan du læse mere om her.

Læs vores anmeldelse af bwin her.

 

Spil på derbyet hos bwin

 

Optakt: Borussia Dortmund – Schalke 04

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund logoDie Borussen befinder sig i en dyb krise for tiden. Cheftræner Peter Bosz, der blev ansat før sæsonen, har slet ikke formået at sætte sit præg på holdet, og BVB taber og taber. Situationen er simpelthen katastrofal i øjeblikket, og der er ingen tegn på bedring i øjeblikket. Dermed er sædet også begyndt at brænde under hollænderen, der hurtigst muligt skal vende tingene rundt for at undgå fyring.

I tirsdags tabte Dortmund med 2-1 på hjemmebane til Tottenham Hotspur i Champions League, hvormed de definitivt blev sendt ud af turneringen. Dortmund har endnu ikke vundet i Champions League i denne sæson, hvor det blot er blevet til to gange uafgjort imod cypriotiske APOEL.

Dortmunds primære problem er, at Peter Bosz ikke formår at få det maksimale ud af sine spillere. Truppen er fyldt til randen med stjernespillere, men ingen af dem præsterer for alvor. Selv topscorer Pierre-Emerick Aubameyang har været en skygge af sig selv i de seneste uger. Før gaboneseren scorede imod Tottenham, gik han fem kampe i træk uden hverken at score eller lave assist. Indtil videre ser det dog stadig ud til, at Bosz har spillernes opbakning.

Dortmund kæmper også hårdt med skader. Til kampen imod Schalke sidder langtidsskadede Erik Durm, Lukasz Piszczek, Marco Reus og Sebastian Rode alle ude. Derudover er førstemålmand Roman Bürki og forsvarsspilleren Sokratis begge tvivlsomme.

 

Schalke 04

Die Königsblauen, som Schalke 04 kaldes, har ikke vundet på udebane over Dortmund siden 2012. Dette er dog en oplagt mulighed for Schalke, hvilket de udmærket godt ved. Både spillere og fans har kæmpe forventninger til kampen her, og de drømmer om at bryde den onde stime. Schalke får da næppe heller en bedre mulighed for at slå Dortmund på Signal Iduna Park.

Schalke har ikke tabt siden slutningen af september, hvor de blev slået med 2-0 af Hoffenheim. Siden da er det som bekendt blevet til syv kampe i træk uden nederlag, og de er strøget opad i tabellen. I øjeblikket ligger Schalke på andenpladsen, og de kan dermed håbe på at slutte over ærkerivalerne for en gangs  skyld.

De kongeblå har blot lukket ti mål ind i denne sæson, og de har dermed ligaens næstbedste defensiv efter Bayern München. På grund af den defensive stabilitet gør det heller ikke så meget, at offensiven har haltet en smule. Blot 16 mål er det således blevet til indtil videre.

Offensiven får dog et massivt boost, da midtbanespilleren Leon Goretzka vender tilbage fra en skade. Den 22-årige tysker er delt topscorer i truppen med fire mål, og han har været flyvende i år. Før Goretzka blev skadet i midten af oktober scorede han fem mål i fem kampe i alle turneringer, og han en af ligaens bedste på sin position.

Desværre for Schalke 04 må de stadig undvære Goretzkas dygtige makker, Nabil Bentaleb. Derudover sidder Pablo Ínsua også ude med en skade.

 

Sådan ser du Ruhr-derbyet gratis

Hver weekend kan man streame Bundesliga-fodbold hos bookmakeren bwin. Dette er både gratis og lovligt, og det kan gøres i topkvalitet. Alt det kræver er faktisk blot, at man har en konto med penge på hos bookmakeren.

Hvis man opretter sig lige nu, kan man ovenikøbet få en stor velkomstbonus, da bwin fordobler alle nye kunders første indskud med op til 1.000 kroner. Udover adgang til fremragende sport i TV som Bundesligaen, kan man også oddse hos en af Danmarks bedste bookmakere.

Læs alt om, hvordan du streamer Bundesliga hos bwin her.

 

Spilforslag

Schalke har ikke vundet i Dortmund siden 2012, men nu skal det være. De kongeblå får ikke en bedre chance end denne kamp, og de bør komme ud med masser af tro på tingene. Schalke spiller fantastisk fodbold for tiden, og de får endda nøglespilleren Leon Goretzka tilbage fra skade.

Schalke har derudover fordel af, at de ikke spillede europæisk fodbold i midtugen. Dermed har de altså haft længere tid til at restituere end Dortmund, der spillede en hård kamp tirsdag.

Det er ydermere en markant svækkelse af Dortmund, hvis de må undvære målmand Roman Bürki. Schweizeren har været en af deres bedste spillere i denne sæson, men han blev skadet imod Tottenham. Roman Weidenfeller var engang en klassemålmand, men den 37-årige keeper er langt fra fordums styrke.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på en Schalke 04-sejr til odds 4,10 hos bwin.

 

Følg spilforslaget hos bwin

 

bwin logo